Back to Question Center
0

Kanggo SEO kudu jeneng gambar ngemot judhul kaca (sing menehi katrangan luwih kanggo gambar) - Semalt

1 answers:

Aku nggawe situs web nganggo wix. Tuladha.

Aku pengin ngerti yen kaca web nduweni gambar. Apa jeneng jeneng gambar lan jeneng asline bisa duwe sawetara informasi sing bola-bali nuli judhul kaca - voice on the go jawbone up2.

tuladha : Yen kaca web nduweni judhul: Toronto pusat kota. Kaca iki ngandhut gambar sawetara panggonan ing pusat kutha Toronto.

Keprigelan aku bisa dadi mesin telusur (biasane ngalangi babagan google) penalize amarga informasi sing bola-bali.

February 10, 2018

Jeneng berkas gambar ora jejere apa-apa kanggo SEO kajaba kanggo, mesthi, panelusuran gambar. Padha karo teks alt. Ana titik ing ngendi bloggers SEO mutusake menawa jeneng berkas lan alt teks ningkatake kinerja nggoleki, Nanging, iki ora bener bener. Isi digunakake kanggo panelusuran teks. Lan monggo ora njaluk kula miwiti ing nilai bloggers idiot SEO!

Jeneng berkas gambar ngirim nggambarake gambar lan ora kaca.

Aku maringi pitutur supaya akeh pitakon semantik sing bisa. Conto pisanan sampeyan luwih deskriptif, Nanging, aku ngelingake sampeyan, aja dadi steccato ing nyoba masang kata kunci. Apa sing penting iku semantik.

Contone, kanggo gambar St. Basilika Cathedral of Michael di Toronto jeneng berkas kudu st-michaels-cathedral-basilica-in-toronto. jpg. Sampeyan bakal sok dong mirsani aku nglebokake tembung ing . Iku nggawe subyek lengkap, predikat, lan obyek semantic link ngendi St. Basilika Cathedral Michael minangka subyek, ing minangka predikat, lan Toronto . Awit basilika ing Toronto lawas, sampeyan bisa nambah st-michaels-cathedral-basilica-in-old-toronto. jpg. Tjubo babagan istilah kalimat. Dadi alam. Pretend wong bener arep maca jeneng berkas.

Kanggo teks liya, mikirake istilah sing padha kajaba yen sampeyan bakal nggawe ukara lengkap.

Saiki yen dadi mengkono sing judhul kaca sing apik bakal St. Basilika Cathedral Michael ing Toronto , banjur dadi. Nanging aja nggunakake judhul kanggo gambar minangka aturan.