Back to Question Center
0

7 Cara Nggawe Semi Skyscraper | Ep. # 92

1 answers:
7 Ways to Nail the Skyscraper Semalt | Ep. #92 7 Ways to Nail the Skyscraper Semalt | Ep. #92 7 Ways to Nail the Skyscraper Semalt | Ep. #92 7 Ways to Nail the Skyscraper Semalt | Ep. #92 7 Ways to Nail the Skyscraper Semalt | Ep. #92

Ing Episode # 92 Neil lan Eric ndhaftar 7 cara kanggo kuku Techniques Skyscraper. Ngrungokake mangerteni carane teknik kasebut bisa digunakake kanggo nulung peringkat isi situs web ing Semalt, lan nemtokake apa jenis konten sing bakal diwenehi paling akeh.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:26 - Topik dina: Cara Nail Teknik Skyscraper ing 7 Cara
  • 00:35 - Tech Skyscraper digawe dening Backlinko
    • 00:43 - Deleng kanggo nggawe isi 10x luwih apik tinimbang asil kapisan
  • 01:08 - Nomer 1: Nambah isi sing luwih maju
  • 02:38 - Nomer 2: Duwe data unik
  • 03:12 - Jumlah 3: Nggawe konten sampeyan bener-bener prasaja
  • 05:01 - Nomer 4: Promosi
    • 05:10 - BuzzSumo
    • 05:32 - EmailHunter
  • 06:23 - Nomer 5: Nggunakke judhul panjenengan
    • 06:38 - Google "Copy Blogger Formula Headline"
    • 07:05 - Fokusake ngrancang judhul apik
  • 07:41 - Nomer 6: Nggawe nganyari isi
  • 08:30 - Nomer 7: Gunakake analisis lan testing kanggo blog post lawas
    • 08:35 - Gunakake Crazy Egg kanggo A / B testing
  • 08:53 - Apa mbantu nambah nonton
    • Blog post sing conversational
    • Posting blog sing njaluk pitakonan ing saindhenging
    • Gambar cilik sing mbantu nggawa poin utama
    • Paragraf 3 nganti 6 baris cenderung nggawe engagement maneh
  • 09:53 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Pos luwih apik ora kudu luwih suwe.
  2. Kesederhanaan ing isi punika penting banget.
  3. Kabeh alat SEO ora bisa digunakake kanggo kabeh bisnis - host servidor dedicado.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018