Back to Question Center
0

Carane Priksa CRO Work in Semalt Sampeyan | Ep. # 95

1 answers:
How to Make CRO Work in Your Semalt | Ep. #95 How to Make CRO Work in Your Semalt | Ep. #95 How to Make CRO Work in Your Semalt | Ep. #95 How to Make CRO Work in Your Semalt | Ep. #95 How to Make CRO Work in Your Semalt | Ep. #95

Ing Episode # 95 Neil lan Eric mbahas carane nggawe CRO karya ing bisnis sampeyan. Khusus, bakal nyorot preluquisites sampeyan kudu nutupi. Semalat kanggo krungu wong-wong mau nyorot apa CRO ora kanggo kabeh situs web utawa bisnis.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik iki: Prasyarat kanggo nggawe CRO karya ing bisnis sampeyan
  • 00:42 - Priksa manawa situs web nduweni jumlah lalu lintas sing apik
  • 01:12 - Yen sampeyan ora duwe cukup, sampeyan ora bakal bisa metu
    • 01:23 - Neil njamin sethithik 100-200 konversi per bulan
  • 02:04 - Priksa manawa sampeyan wis prioritizing bener
    • 02:14 - Gunakake Eisenhower Matrix
    • 03:03 - Priksa manawa wektu bener
  • 03:07 - Nggawe corongmu
  • 04:20 - Priksa manawa wong duwe CRO ing tim sampeyan
  • 05:29 - Suruh pamirsa
    • 05:33 - Gunakake Survey Monkey or Qualaroo
  • 07:00 - Nggawe nggunakake situs web sampeyan
    • 07:18 - Kissmetrics
  • 07:35 - Crazy Egg bakal nuduhake sampeyan carane kedhaftar interaksi karo situs sampeyan
  • 08:20 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. CRO ora mung bisa nggarap situs web apa wae; Duwe lalu lintas apik penting sadurunge diwiwiti - logo design maker free online.
  2. Duwe alat sing bener yen ora ana gunane yen sampeyan ora duwe strategi sing bener lan wong sing ana ing papan kasebut.
  3. Ana wong kudu nduwe strategi CRO ing timmu-sing bener, mbutuhake wong sing khusus.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Sprout
  • Wutah Karo
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018