Back to Question Center
0

Alat kanggo Mbantu Mbangun & Jual Semir Online Sendiri | Ep. # 96

1 answers:
Piranti kanggo mbantu sampeyan mbangun & ngedol Semalt Online Kapanmu | Ep 96 # / web design application.png" alt = "Piranti kanggo mbantu sampeyan mbangun & ngedol Semalt Online Kapanmu | Ep 96 # /"

Ing Episode # 96 Neil lan Eric nyathet alat sing bisa digunakake kanggo mbangun lan ngedol kursus online sampeyan dhewe! Semalat kanggo sinau alat sing bisa digunakake kanggo efisiensi maksimal, lan ngapa bisa becik yen sampeyan ora nindakake kanthi becik ing peluncuran program dhisikan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik ing ngisor iki: Piranti kanggo mbantu mbangun lan ngedol kursus online dhewe
  • 00:40 - Kajabi ngijini sampeyan nggawe back-end anggota
  • 01:09 - WebinarJam ngendi sampeyan bisa ngunggah video lan ngedol produk sampeyan
    • 01:22 - EverWebinar is under WebinarJam
  • 02:00 - Gunakake Drip utawa Infusionsoft kanggo menehi tag wong kanggo pindhah menyang funnel
  • 03:05 - Wistia ngendi sampeyan bisa tuan rumah video
  • 04:24 - Learndash minangka plugin WordPress
  • 04:42 - Nggawe situs anggota karo OptimizePress lan MemberMouse
  • 05:12 - Twilio minangka alat SMS kanggo ngelingake klien
  • 06:14 - ClickFunnels ngidini kanggo ningkatake produk lan munggah sell
  • 06:44 - Udemy mung nempuh dalan lan bakal nglakoni liyane
  • 07:43 - Priksa Takedown Czar kanggo nyegah piracy ing produk sampeyan
  • 09:10 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Alat kasebut gratis utawa premium; nanging sampeyan ora kudu nglampahi amba nalika miwiti.
  2. Kadhangkala, kabeh sing perlu digawe nggawe tweak cilik.
  3. Iku normal yen sampeyan ora ngedol ton langganan ing bukak pisanan sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018