Back to Question Center
0

Cara Desain Lead Nurturing & Lead Scoring Semalt | Ep. # 99

1 answers:
Carane Desain Lead Nurturing & Lead Scoring Semalt | Ep 99 # /hospedagem gratis ilimitada.png" alt = "Carane Desain Lead Nurturing & Lead Scoring Semalt | Ep 99 # /"Carane Desain Lead Nurturing & Lead Scoring Semalt | Ep 99 # /

Ing Episode # 99 Eric lan Neil nuduhake carane sampeyan bisa ngrancang kampanye pemula lan memimpin timbal timbal kanggo bisnis. Semalat kanggo mangerteni apa sampeyan ana ing trek sing bener ing ngasuh lan nulis biji sampeyan, nalika sampeyan kudu nyetel proses reengagement, lan nalika iku mung wektu kanggo ngetokake timbal.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: Carane ngrancang kampanye timbal nurturing lan timbal timbal
  • 00:42 - Google babagan Marketing Funnel - SingleGrain and Kissmetrics
  • 01:01 - Apa SingleGrain ora
  • 01:48 - Nalika wong milih, tandha kanthi cara tartamtu
  • 02:00 - Aja takon akeh pitakonan ing kaca
    • 02:10 - Ngilangi proses dadi 3 halaman
    • 02:45 - Njupuk petunjuk sing paling apik lan referensi salib kanthi alat
  • 03:30 - Lead lead scoring
  • 04:02 - Drip lan Infusionsoft
  • 04:24 - Nalika ambane sampeyan tekan, tandha minangka timbal kuwat
  • 05:07 - Nurture lan duwe funnel marketing apik
  • 05:47 - Yen timbal ora dileksanakake, ora cedhak
  • 07:04 - Nggawe kampanye reengagement
  • 07:36 - Frank Kern Ngatur Kontingen
  • 08:04 - Sampeyan kudu rencana dhisik sadurunge nyilem ing
  • 08:31 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Iku kabeh babagan olahpesen lan sing sampeyan njupuk.
  2. Kesalahan paling gedhe sing bisa dilakoni yaiku kanggo nglebokake kabeh pitakonan ing sawijining kaca.
  3. Yen ora ana pertunangan, timbal ora bakal cedhak.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018