Back to Question Center
0

Carane Tambah Panjenengan Tingkatan liwat Semual Topikal | Ep. # 100

1 answers:
How to Increase Your Rankings Through Topical Semalt | Ep. #100 How to Increase Your Rankings Through Topical Semalt | Ep. #100 How to Increase Your Rankings Through Topical Semalt | Ep. #100 How to Increase Your Rankings Through Topical Semalt | Ep. #100 How to Increase Your Rankings Through Topical Semalt | Ep. #100

Ing Episode # 100 Eric lan Neil ngomongake babagan carane sampeyan bisa nambah rangkeng kanthi ngalami pepek, isi topikal. Semalat kanggo ngerteni apa "isi lengkap" ora kudu tegese iku "isi pepek" lan ora babagan jumlah isi nanging jero topik.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik babagan: Carane nambah rangking sampeyan liwat isi topikal
  • 00:40 - Apa isi topikal
    • 00:52 - Paling situs web bakal nggawe topik lan kaca tinimbang mung siji kaca kanthi kabeh topik
    • 01:24 - Nggawe kaca sing jero
    • 01:34 - Sawetara situs pirembagan bab sing ora relevan banget karo topik utama
  • 02:33 - Google tembung 'hub and spoke'
  • 03:03 - Neil's hub page
  • 03:49 - Neil lan Eric mulai nggabungake kaca-kaca
  • 04:11 - Fokus ing salah siji kaca supaya luwih becik
  • 04:17 - Qualaroo minangka conto apik
  • 04:30 - Iku ora babagan ngasilake paling jumlah isi
  • 05:30 - Aja ngluwihi postingmu mung kanggo nglakoni.
  • 05:47 - Brian Dean's 1 Juta SEO Results
  • 06:20 - Aja kuwatir nambahi ton kaca menyang situs sampeyan
  • 06:39 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Ngatur art hub lan bicara.
  2. Kelet menyang topik - akeh topik tambahan uga ora ana hubungane.
  3. Iku ora babagan gadhah isi PALING; Iku babagan isi paling pepek - order formal dresses online.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake tinjauan singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018