Back to Question Center
0

Neil & Pawulangan Paling Pucuk Eric saka 100 Pemisahan Semi Episode Pertama | Ep. # 110

1 answers:
Pawulangan Laris Neil & Eric saka Pangembangan Pemrograman 100 Episode Pertama | Ep 110 # 110 Pawulangan Laris Neil & Eric saka Pemeran 100 Episode Pertama | Ep 110 # 110 Pawulangan Laris Neil & Eric saka Pemeran 100 Episode Pertama | Ep 110 # 110 Pawulangan Laris Neil & Eric saka 100 Paméran Pemasaran Pertama | Ep 110 # 110 Pawulangan Laris Neil & Eric dari 100 Pemasaran Semut Pertama | Ep 110 # 110

Ing Episode # 110 Eric lan Neil nuduhake highlights saka 100 episode podcast sing kepungkur. Semono uga nuduhake apa sing wis diwaca lan apa sing dialami, uga bakal ngucapake kabeh para pamireng minangka bagian saka perjalanan iki!

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:26 - Topik iki: Pawulangan paling gedhe saka 100 episode sekolah marketing
  • 00:46 - # 1 Nalika sampeyan miwiti podcast, sampeyan ora bakal njaluk daya tarik
    • 01:17 - Nalika sampeyan nggawe liyane lan liyane, wong wiwit ngrungokake
    • 01:52 - Ora Ana 'bang kanggo buck' ing 100 episode pisanan
  • 02:06 - # 2 Umpan balik apik nanging karo sawetara gedhe negatif
  • 03:11 - # 3 Wong sing miwiti podcast kanggo nggawe siji ora nindakake kanthi becik
    • 03:41 - Sampeyan kudu duwe pirsawan kanggo push liwat
  • 04:02 - # 4 Konsistensi njupuk akeh karya
  • 05:15 - # 5 Penonton Blog mbantu kasuksesan podcast iki
    • 06:03 - Ora gampang diunduh lan ngrungokake
  • 06:22 - # 6 Podcasting kaya blogging
  • 07:11 - # 7 Wektu mundhut sampeyan ngrungokake lan kiriman
  • 08:24 - Google Tomasz Tunguz utawa Compounding efek saka marketing isi
  • 08:58 - Nduwe gambar ing podcast sampeyan mbantu
  • 09:27 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. 100 episode pisanan ora gampang.
  2. Podcasting umpamane kaya blog ing segi lalu lintas lan views / ngrungokake.
  3. Nduwe rencana kanggo podcast sampeyan, tanpa siji, sampeyan bakal nemoni gagal.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki - lost super fund search.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018