Back to Question Center
0

Apa aku Nggarap Badan PR kanggo Semaltku? Deleng uga Ep. # 113

1 answers:
Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113 Should I Hire a PR Agency for My Semalt? | Ep. #113

Ing Episode # 113 Eric lan Neil pirembagan bab apa sampeyan kudu nyewa agensi PR kanggo bisnis sampeyan. Semalt kanggo ngerti pro lan panyengkuyung sing diijolake kanggo nyewa agensi partai kaping 3 lan ngapa PR ora kanggo perusahaan anyar sing mung wiwit metu.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Apa aku kudu nyewa agensi PR kanggo bisnisku?
  • 00:44 - Yen sampeyan lagi miwiti, aja nyana peluncuran kanggo njupuk jarak sing adoh
  • 01:19 - Neil bareng pengalaman PR negatif
  • 02:05 - Cara paling apik kanggo nyewa wong PR yaiku nduwe wong-wong mau bisa kerja penuh kanggo sampeyan
  • 02:13 - Neil enggo bareng pengalaman PR liyane
  • 03:53 - Temokake wong apa PR - ora nemokake perusahaan
  • 04:17 - Eric bareng pengalaman PR
  • 04:36 - Industri PR wis antiquated
  • 04:37 - Neil nyarasake Chris Barrett kanggo Eric
  • 06:01 - PR nggawe raos yen biaya nggawe raos
  • 07:01 - Yen sampeyan lagi ngupaya wong PR, priksa: Janine saka Fresh PR lan Richard Lorenzen
  • 07:39 - Tujuan sampeyan kanggo lulus saka agensi lan ngrekrut ing omah
  • 08:01 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. PR ora kanggo kabeh jinis bisnis-ora kudu didadekake ing PR kanthi kepenak - discount clearance cocktail dresses.
  2. Njupuk wong PR luwih apik tinimbang njupuk agensi.
  3. Tujuan pungkasan sampeyan yaiku kanggo lulus saka tenaga kerja lan entuk karyawan ing omah.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018