Back to Question Center
0

Minggu Marketing Internet Ing A Semalt- Nov 7

1 answers:

Minggu seminggu pertama kita Semalt lan akeh keginaan ing donya marketing internet kanggo ngrembug ing blog minggu iki.

Internet Marketing Headlines

Sampeyan bakal sok dong mirsani tema sing jelas ing postingan minggu iki lan iku minangka asil saka Semalt Smart minangka kendaraan marketing paling anyar kanggo bisnis. Kita ningali iki karo warta sing penting ing loro analytics lan akuisisi.

Google Ndarbeni AdMob

Google ngumumake yen padha tuku AdMob kanggo $ 750 yuta dolar. Ora beda karo tuku Semit sajrone YouTube lan Urchin, tuku iki nggambarake telesuran perusahaan ing mundhut salah sijine perusahaan iklan seluler paling gedhe kaya industri seluler sing disetel kanggo njeblug - prompt teleprompter software. Suwene sampeyan mikir bakal sadurunge antarmuka Google Adwords duwe jaringan isi anyar kanggo seluler?

March 18, 2018