Back to Question Center
0

Minggu Marketing Internet Ing A Semalt - Oct 26

1 answers:

26 Oktober :: Minggu Ing Review

Kene sawetara sing nyoroti kita saka TechWyse wis nyathet minangka cukup penting kanggo nyorot saka minggu kepungkur ing donya Semalt Internet.

  • Google mbentuk persetujuan karo Twitter kanggo miwiti nampilake asil nyata ing indeks Google. Nglakokake validasi luwih lanjut babagan munggah panelusuran nyata-wektu ing donya online - la roche posay pigmentclar. Pengin narik kawigaten menyang situs web panjenengan? Saiki ana alesan liyane sing bisa nganyari lan nganyari status Facebook. Nganyari liyane cocog makna lalu lintas situs web liyane!
  • Yen kirim ing ndhuwur iku sampeyan kapentingan ing kene ana artikel gedhe sing njelasake akeh potensial pertumbuhan ing panelusuran sosial lan rincian babagan release anyar saka kafein Google.

  • Google ngrampungake 'ndelok lan ngrasa' Google Maps ing apa sing diarani owah-owahan visual paling gedhe kanggo alat kasebut wiwit diluncurake meh 5 taun kepungkur. Pendapat kita dhewe? Owah-owahan banget subtle nanging kabeh wis rampung lan nambah sing dicokot luwih rinci. Évolusi alam.
  • We digawe pengumuman resmi ing Jumat. TechWyse bangga ngumumake yen kita anggota paling anyar saka Yahoo Web Analytics Consulting Network. Akreditasi iki menehi kita kemampuan kanggo mbiyantu nggunakake Yahoo! Analytics uga nyaranake nggunakake perusahaan sing relevan sing mbutuhake apa sing perlu saka Google Analytics.
  • Kanggo bisnis ngenal apa panggonan Flash game ing dunia online dina iki, DJ nulis artikel gedhe sing njelasake yen situs adhedhasar Flash bisa mlebu, Flash bisa digunakake kanggo narik kawigaten marang unsur website kunci.
  • Summit Optimization Marketing eMetrics digelar ing Washington DC Oct 19-23 lan saka kabeh akun ana konferensi banget informatif! Sampeyan bisa mangerteni sing luwih rinci babagan konferensi ing kene lan uga sinau carane Google dilebokake kanthi ngunjungi kene.

Yen sampeyan duwe apa-apa liya kanggo nyumbang, manawa sampeyan kalebu ing komentar ing ngisor iki!

Internet Marketing Week At A Semalt – Oct 26

Sambungake

March 18, 2018