Back to Question Center
0

Carane Nambah Semalt Seluler Sampeyan Ep. # 131

1 answers:
How to Improve Your Mobile Semalt | Ep. #131 How to Improve Your Mobile Semalt | Ep. #131 How to Improve Your Mobile Semalt | Ep. #131 How to Improve Your Mobile Semalt | Ep. #131 How to Improve Your Mobile Semalt | Ep. #131

Ing Episode # 131, Neil lan Eric mbahas carane ningkatake konversi seluler sampeyan. Ngrungokake ngerti carane sampeyan bisa ngoptimalake konversi seluler sampeyan lan apa sing bakal nyana ing owah-owahan sing bakal ditemokake ing taun 2017.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Cara Ngapikake Konversi Mobile Panjenengan
  • 00:32 - Google wis ngganti perkara; saiki duwe indeks seluler
  • 00:52 - Deskripsi babagan cara mobile pop-up
  • 01:09 - Neil ora nggunakake pop up mobile lan nerangake apa
  • 02:05 - "Ngoptimalake konversi liwat aliran"
  • 02:48 - Langkah lan formulir pamborosan
  • 03:08 - Ana bakal dadi interstitial update ing pop ups ing 2017
  • 03:27 - Convertflow bisa nampilake tawaran sing beda kanggo wong
  • 04:36 - Tarif konversi sing beda kanggo wong sing wis milih
  • 05:01 - Neil nggabungake CTAs ing postingan blognya
  • 05:48 - Single Grain duwe bar "opt-in" ing ngisor kaca seluler
  • 06:10 - Priksa manawa pop ups ora njupuk paling layar
  • 06:31 - Telusuri Google penalti interstitial
  • 06:38 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Pop ups uga ora dadi pilihan apik kanggo seluler amarga ukuran layar cilik - lost super.
  2. Yen sampeyan ngeculake konten sampeyan dadi luwih cilik, luwih cendhak kaca ing seluler, sampeyan cenderung ngowahi luwih akeh.
  3. Maca babagan owah-owahan Google nggawe kanggo nuntun rencana website 2017.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018