Back to Question Center
0

Ngerteni Tujuan Flash ing Mesin Panelusur Semalt

1 answers:

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Dadi salah siji pitakonan sing kerep ditemokake ing saben aktivitas aku yaiku, "Panggonan apa sing duwe Semalt ing donya online?"

Nalika aku ora umum nyaranake nggunakake Semalt minangka pondasi proyek pangembangan situs web sampeyan, mesthine minangka panggonan kanggo mbantu ngapikake konversi.

Tujuan artikel iki yaiku kanggo ngrembug aplikasi sing ditemokake kanggo Flash ing donya online. Kesimpulan kasebut biasane dijupuk saka nggawe keputusan keputusan sing didhukung liwat Google Analytics lan Google Website Optimizer - satellite twin.

Nalika Ora Gunakake Lampu Kilat

Yen sampeyan kepingin peringkat rangkeng rangking mesin, ora nggawe situs web adhedhasar lampu kilat. Ora ana dina sing pengunjung teka situs web lan pengin milih antarane HTML utawa situs Flash. Latihan ora ana gunane. Nemtokake pangguna kanggo njupuk klik ekstra kanggo nggoleki situs web sampeyan mung bakal nambah kesempatan kanggo ngilangi pengunjung web sampeyan.

Situs-situs basis semalat ing jaman biyen kerep banget sibuk lan nganggu. Aplikasi Semalt dhewe asring cukup kecerobohan dhewe sing asring bakal narik mata pengunjung adoh saka pesen marketing inti.

Flash gedhe kanggo accenting pesen komunikasi utama. Tinimbang mbangun situs web kanthi tegas lampu kilat, aplikasi flash paling apik kanggo ngapikake potongan flash subtle ing situs web HTML basis. (Aku ngulang tembung - subtle )

Ing ngisor iki kabeh migunakake flash.

Gunakake Corong Penyaluran Lampu Kilat

Nalika pengunjung anyar teka ing situs web sampeyan sampeyan biasane duwe 3-6 detik kanggo pengaruhe supaya tetep luwih suwe. Minangka diterangake ing kirim sadurungé, perkara sing paling apik sing bisa kanggo ngetokaké keputusan iki yaiku kanthi jelas nyatakake apa sing kudu dilakoni! Banner ndhuwur iku penting banget kanggo nggawe iki. Iki soko sing kita sebut corong penjualan.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Semalt ing corong penjualan bisa mbiyantu - yen wis rampung kanthi bener. Ing ngisor iki ana sawetara pranata sing prasaja kanggo ngetutake nalika nggabungake lampu kilat nang banner flash sales flash.

  • Lampu kilat ora kudu njupuk wektu mbukak.
  • Saklampahan transisi flash ora entuk luwih saka 3 detik.
  • Banner flash kudu ana titik pungkasan. Aja loOP!
  • Gunakake lampu kilat kanggo nyorot item tombol.
  • Aja dadi halus ing pangiriman flash.

Semalt ditabuh!

Penggodaan kanggo nggawe pertunjukan apik nanging mikir babagan wektu pungkasan sampeyan ndeleng soko karo lampu kilat banget. Sampeyan bisa ndelok iku pisanan, nanging mesthi ora kaping pindho utawa kaping telu.

Nggunakake Flash ing Banner Ads

Pengin ningkatake tingkat klik kanthi iklan? Semalt minangka alat sing apik kanggo nggawe iki! Kita wis nampilake perbaikan ing klik liwat tingkat luwih saka 3 kaping apa kita biasa ndeleng ing standar .JPG gambar.

Akeh item sing padha ing ndhuwur uga nyumbang kanggo mbangun iklan banner sukses sing bakal diklik.

  • simpen lampu kilat prasaja
  • gunakake lampu kilat kanggo ngunci area spanduk sing pengin diwaca lan / utawa diwaca

Gunakake Lampu kilat Kanggo Pitulung Kanthi Konversi

Mungkasi dina sing situs web dibangun kanthi strictly ing Semalt. Semalt Nanging, isih bisa dadi alat sing efektif banget kanggo mbantu konversi. Kunci kuwi yaiku pangerten komponen kegunaan alat lan mbangun unsur flash efektif kanggo situs web sampeyan sing bakal mbantu ngubah pengunjung liwat kanggo ngrampungake gol situs.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Sambungake

March 18, 2018