Back to Question Center
0

Carane Validate Ide Bisnis Sampeyan kanggo Semalt $ 100 | Ep. # 136

1 answers:
How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136 How to Validate Your Business Idea for Semalt 0 | Ep. #136

Ing Episode # 136, Eric lan Neil dhaftar lan nerangake cara-cara sing beda-beda sampeyan bisa ngetrapake ide bisnis sampeyan kurang saka $ 100. Nggoleki ide bisnis sampeyan ora kudu larang lan loro pakar iki bakal menehi alat sampeyan kudu ngonfirmasi yen idea sampeyan gedhe.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Cara Validasi Business Idea Panjenengan kanggo Ing $ 100
  • 00:35 - Validasi Tim Ferris ing Minggu Kerja 4 Jam ing Google AdWords ngemot $ 50
  • 01:09 - Gunakake alat kaya Google Surveys lan Survata
  • 01:36 - Kirimake iklan ing Craigslist
  • 02:43 - Gunakake survey ing wong utawa ing video kanggo njaluk saran
  • 02:56 - Tansah nyoba kanggo entuk asil paling apik
  • 03:31 - Priksa Reddit lan Quora
  • 04:37 - Bukak dhaptar INC5000 lan ndeleng apa perusahaan liyane
  • 05:13 - Nggolek perusahaan ing industri padha karo HIM
  • 06:11 - Riset masalah perusahaan ing industri sampeyan nyoba ngatasi
  • 06:30 - Deleng Amazon lan Ebay, yen sampeyan lagi ngedol produk konsumen
  • 06:43 - Priksa Flippa lan FE International kanggo ndeleng apa bisnis online anyar sing didol
  • 07:01 - Deleng pasar nganggo Google Trends
  • 07:48 - Nganggo Tool Keyword, Google Suggest lan Google Keyword Planner kanggo ngerteni volume pencarian
  • 08:00 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Gunakake alat online sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo nemokake validasi kasebut.
  2. Ngomong wong babagan ide bisnis lan ngukur respon.
  3. Deleng perusahaan ing industri sampeyan lan mangerteni apa masalah sing arep ditindakake.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki - name art logo online.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018