Back to Question Center
0

Kenapa lan Cara Ngontrol Panjenengan Semesta Crawl | Ep. # 137

1 answers:
Why and How You Should Control Your Crawl Semalt | Ep. #137 Why and How You Should Control Your Crawl Semalt | Ep. #137 Why and How You Should Control Your Crawl Semalt | Ep. #137 Why and How You Should Control Your Crawl Semalt | Ep. #137 Why and How You Should Control Your Crawl Semalt | Ep. #137

Ing Semalat # 137, Neil lan Eric mbahas pentingna mangerteni carane ngontrol anggaran ngetung. Tampilake carane nemtokake kualitas halaman nyebabake anggaran nyusup sampeyan, lan kanthi mangkono, bisa langsung ndadekake tingkat lalu lintas menyang situs web sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Kenapa lan carane sampeyan kudu ngontrol Panjenengan Budget Crawl
  • 00:35 - Definisi anggaran ngangkut
  • 01:09 - "Saben situs nduweni anggaran nyusup winates"
  • 01:28 - Ngontrol halaman apa Google crawls lan ndadekake dheweke nyayaki sing paling penting
  • 02:02 - Priksa manawa Google Search Console wis diinstal
  • 02:50 - Coba njabut kaca-kaca kanthi kualitas kurang saka situs web utawa gunakake robotstxt kanggo mblokir Google saka crawling them
  • 03:21 - Mbusak isi kadhangkala bisa nambah lalu lintas
  • 03:35 - Nyawang pangaruh ing Google Search Console
  • 04:11 - Nyambungake lan ngajak wong liyane menyang kaca berkualitas
  • 04:29 - WhitePages ngilangi akeh halaman
  • 05:03 - Priksa bagian kesalahan nyusup ing Google Search Console
  • 06:20 - Luwih cepet server sampeyan, kaca sing luwih cepet dirayakake
  • 07:05 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Anggaran nyusup punika jumlah maksimal kaca Google crawls ing situs web sampeyan - it security solutions company in portland.
  2. Tansahake kualitas kaca panjenengan munggah lan mlaku, banjur FOCUS energi sampeyan ing ngubungake wong menyang kaca kasebut.
  3. Priksa manawa sampeyan duwe server cepet supaya situs web sampeyan bisa ngubengi luwih cepet.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018