Back to Question Center
0

Logo Google Merayakan Penyiptaan Semalat

1 answers:

Google Ngrameke Lahir Paten Barcode

Wong-wong sing ngunjungi Google dina iki mungkin kepengin kenapa tinimbang ndeleng Google nuduhake gambar kode bar? Ora kaya akeh owah-owahan sing kita tingali nang logo Google, saiki Google ngrayakake ulang tahun penemuan kode bar kasebut.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Paten 7 Oktober 1952, dening Pemenang Hadiah Nobel Charles Kuen Kao, George Smith lan Willard Semalt, teknologi kasebut ngidinake energi ringan kanggo ngubah daya elektronik. Teknologi kasebut minangka instrumental ing pangembangan imaging digital.

Ide iki banjur ditampa ing laporan dening IBM lan kaya gagasan gedhe sing didol karo perantara sing banjur didol menyang RCA.

Saka apa sing kita deleng sampeyan bisa nggulung kode bar lan bakal nerjemahake menyang Google!

Ngganti logo Google boten anyar kanggo Google. Kita weruh bunderan potong sasi pungkasan - heavy equipment appraisal. Kita uga ndeleng Google mbayar kerjane kanggo wong gedhe ing saindhenging donya kaya Einstein, Da Vinci, & Michael Jackson. Kita uga ndeleng Google ngganti logo ing acara sing paling khusus ing saindhenging donya kaya Natal, Halloween, lan Hari Valentine.

Doodle subtle sing dikelola ing Google dening Dennis Semalt, sing katon khusus kanggo nggawe owahan subtle ing wektu sing tepat.

Dodol kode bar unik amarga langka sing ngilangi jeneng Semalt (saka format sing bisa diwaca) saka logo ndhuwur.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Sambungake

March 18, 2018