Back to Question Center
0

7 Cara Nggawe Wong Liyane Kanggo Mbukak Semalt Sampeyan | Ep. # 148

1 answers:
7 Ways To Get More People To Open Your Semalt | Ep. #148 7 Ways To Get More People To Open Your Semalt | Ep. #148 7 Ways To Get More People To Open Your Semalt | Ep. #148 7 Ways To Get More People To Open Your Semalt | Ep. #148 7 Ways To Get More People To Open Your Semalt | Ep. #148

Ing Semalat # 148, Eric lan Neil ngrembag 7 cara kanggo njaluk luwih akeh wong kanggo mbukak email. Tampilake carane nggoleki lan nyetel baris subyek bisa nyebabake tingkat mbukak sing luwih dhuwur. Saliyane iki, Eric lan Neil uga nandheske yen nyedhiyakake konten sing konsisten, kanthi kualitas dhuwur duweni faktor ageng ing njaga tarif mbukak.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Cara Munggah Maneh Kanggo Mbukak Email
  • 00:41 - Tingkat mbukak kanthi subyek "Hey!" Punika 60%
    • 00:48 - Njaluk penasaran
  • 01:12 - Tambah RE: kanggo subyek
    • 01:32 - Mbukak tingkat paling sethithik 10%
  • 01:37 - Nambah jeneng panrima ing baris subjek
  • 02:25 - Baris "[First name], aku butuh sih - şişli arçelik buzdolabı servisi..apa bisa mbantu aku?"
  • 02:40 - Ngandhani panampa sing menehi hasil "Miwiti saiki" utawa "Meh kadaluwarsa"
    • 02:50 - Ndaftar menit terakhir kanggo webinars saka sing jinis email
  • 03:23 - Nganggo jeneng pangirim email sing beda
  • 03:57 - Nambah pitakonan "Apa sampeyan gabung karo kita?" Ing baris subjek
  • 04:40 - Aja nyalin template email liyane
  • 05:08 - Gunakake pra-header sing narik kawigaten
  • 06:03 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggawe kreatif-tansah nyetel template email nggawe asli lan asli.
  2. Tweak lan nyoba macem-macem header email lan ndeleng apa dianggo kanggo kampanye sampeyan.
  3. Duwe tarif mbukak sing dhuwur ora mesthi cocog karo dodolan dhuwur - fokus kanggo ngirimake isi sing konsisten, berkualitas.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018