Back to Question Center
0

Nggawe Iku dhewe Semalt Kanggo SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Artikel iki wis ditulis khusus kanggo wong-wong sing pengin ngerti prasaja sing bisa dilakoni kanggo bantuan usaha SEO dhewe.

Ana 2 area sing beda banget sing bisa dipilih kanggo ditangani. Sing pisanan yaiku 'On Page' utawa apa sampeyan bisa nindakake ing situs web sampeyan dhewe. Wilayah kapindho yaiku 'Off Page' - mobile website app. Semono uga apa sing bisa dilakoni kanggo ngembangake perusahaan ing situs web liyane.

Loro-lorone padha penting.

Faktor OnPage Kanggo Ngapikake Panjenengan SEO

Kontrol Kontrol Narikake Loro-Loro Mesin Panelusur & Pengunjung

Punika konsep utama ingkang kedah panjenengan mangertosi.

Kanggo entuk mesin telusur utawa wong kanggo ngunjungi situs web sampeyan kudu duwe apa sing menarik sing narik kawigaten. Kanggo mesin apa sing ngemot mau yaiku 'isi'. Semono wae, mesin telusuran ora wong. Kabeh sing pengin dilakoni iku ngirim konten paling apik sing kasedhiya kanggo wong sing nelusuri ing mesin.

Kanggo manungsa, kita kepengin mlebu ing ngendi wae sing uga ngandhani utawa menehi saran alat sing narik kawigaten kita. Sawetara conto bisa uga kalebu, tutorial, 'carane' artikel utawa alat sing ngidini wong bisa cepet rampung. (salah sawijining alat sing dibangun kanggo mbantu wong minangka Tool Scanner Google Analytics sing diarani GPablo.)

Supaya bisa diwiwiti nggawe sawetara gagasan kanggo sampeyan.

Kanggo paling wong nalika dijaluk kanggo nganyari isi ing situs sing dijawab umum yaiku, "Apa aku nulis babagan?" lan "Aku ora duwe wektu".

Supaya bisa ngemongi.

Apa Aku Tulis About?

Donya wis cepet transisi saka siji banget menyang umum. Informasi dadi raja. Semono uga ana manfaat ekonomi kanggo informasi sing dadi tambah akeh penting kanggo ngenali informasi kasebut minangka mata uang situs web sampeyan.

Kata kunci kanggo nganyari isi ing situs web sampeyan yaiku blog. Nanging manawa sampeyan nggunakake blog utawa CMS, perkara penting sing penting yaiku nganyari isi kanthi rutin menyang situs web sampeyan. Iki bakal njaluk mesin telusur ngindeks situs sampeyan luwih asring lan bakal njaluk wong ngunjungi asring.

Punika daftar namung sawetara hal sing bisa diupdate ing situs web sampeyan kanthi reguler kanggo narik mesin lan pengunjung:

  • 'Carane' Artikel
  • Update News
  • Tutorial
  • Siaran Pers
  • Nganggo Produk
  • Aplikasi Industri
  • Penawaran Produk Baru
  • Studi Kasus

Semalat - ana akeh perkara sing bakal dilakoni ing perusahaan sampeyan sing bisa ditampa. Sanajan sampeyan aran ora ngeweruhi apa - apa sing bisa nyebabake kabar lan acara ing perusahaan sampeyan? Iku mung cara liyane kanggo njaluk perusahaan sampeyan ngeweruhi!

Tansah Padha Deleng

Iku tansah apik kanggo ndeleng paket Google Analytics utawa stats lan sok dong mirsani akeh pengunjung anyar. Nanging apa sampeyan bisa mikir babagan apa sing bisa kanggo njaga supaya pengunjung bali? Sawise kabeh, mbangun manawa nderek website sampeyan karo akeh pengunjung bali minangka cara kanggo mesthekake. Semalat iki ora mbantu peringkat rangkean SEO sampeyan, sing tanggung jawab kanggo njupuk pengunjung bali menyang situs sampeyan.

Punika wonten sapérangan perkawis ingkang saged panjenengan lampahi:

  • Yen sampeyan nganyari isi kanthi rutin ing blog utawa bagean warta ngleksanakake feedburner supaya wong bisa langganan nampa panampa ing email.
  • Ngidini pengunjung kanggo gampang nuduhake situs sampeyan karo wong liya kanthi nambahake kaya, ngirim menyang kanca, nuduhake fungsi etc. We like this tool for many! AddThis!

Off Page Faktor Kanggo Ngapikake Panjenengan SEO

Nggawe 'Off Page' SEO minangka apa sampeyan bisa nindakake kanggo ningkatake situs web sampeyan ing situs web liyane sing relevan. Mesin pencari tresna iki, wong seneng nggunakake iki minangka alat kanggo sinau - dadi kok ora? Punika blog ingkang nampilaken langkung saking 20 situs release bebas!

  • Tambah situs sampeyan menyang direktori. Ati-ati yen sampeyan nambahake situs sing cocog sing bener mbantu pengunjung lan ora situs sing katon kebacut dibebasake karo tautan njaba.
  • Sumbangan artikel ing artikel utawa situs web basis informasi.
  • Golek blog ing industri sing ana hubungane karo komentar.
  • Berpartisipasi ing Media Sosial. Maca artikel Media Sosial iki kanggo deskripsi sing luwih pepak babagan carane melu.
  • Siji aturan jempol. Penting nalika nyebarake situs sampeyan supaya sampeyan ngelingi sampeyan nyedhiyakake informasi mbiyantu. Apa wae sing ora mbiyantu sampeyan ora apik kanggo pengunjung lan mulane ora apik kanggo mesin telusur.

    Supaya sampeyan duwe. Duwe wektu ing tangan? Kabeh barang sing kadhaptar ing situs iki ora bakal nindakake apa-apa, nanging bantuan reputasi online.

    The Do It Yourself Semalt To SEO

    Sambungake

    March 18, 2018