Back to Question Center
0

7 Ways to Get People to Show Semalt | Ep. # 150

1 answers:
7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150 7 Ways to Get People to Show Up to Your Semalt | Ep. #150

Ing Episode # 150, Eric lan Neil ngrembag 7 cara kanggo njaluk wong nuduhake munggah menyang webinar. Webinars mbutuhake marketing ngrancang kanggo entuk manfaat sing unggul kanggo melu. Podcast semalt, sukses webinar sampeyan gumantung saka jumlah wong sing metu. Mulane, iki penting banget kanggo njamin supaya rame dhuwur. Tembang ing sinau kanggo tips lan strategi sampeyan kudu ngetokake webinar sampeyan nuduhake munggah tarif - logiciel gestion formation entreprise.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Cara Nggawe Wong Kanggo Nuduhake Webinar Panjenengan
  • 00:34 - Priksa manawa sampeyan ngirim email wong-wong ngundang menyang webinar
    • 00:58 - Email digawe amarga wong sibuk lan cenderung lali
  • 01:10 - Nglumpukake nomer telpon saka dhaptar webinar
    • 01:13 - Mimpin luwih kuwat yen dheweke kepengin njaluk informasi liyane lan tetep setya
    • 01:25 - Panyedhiya SMS kaya Twilio sing digabungake kanggo webinar sampeyan bisa ngirim pangeling SMS sadurunge webinar diwiwiti
  • 01:51 - Katelu, gunakake iklan media sosial
    • 02:29 - Sampeyan bisa retarget wong adhedhasar prilaku
  • 02:31 - Papat, aja nggawe webinar sampeyan ana banget ing ngarep
    • 02:57 - Entuk regane luwih cedhak karo tanggal wiwitan webinar sampeyan, tingkat sing luwih dhuwur ing tingkat kehadiran
  • 03:39 - Gunakake webinars, lan tools kayata WebinarJam utawa EverWebinar
    • 04:06 - Bukak situs web Neil kanggo mriksa webinar sing ngulangi
  • 04:35 - Keenam yaiku video indoctrination
    • 04:40 - Video nuduhake wong apa nyana lan apa sing bakal dadi terkenal kanggo wong-wong mau
    • 04:53 - Tambah video "thank you" ing kaca "matur nuwun" lan takon kanggo ngrampungake survey
  • 05:30 - Pamungkas, pencet saluran media sosial lan gawe webin bersama
    • 05:35 - HubSpot ora webinar gabungan
  • 06:07 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nggawe wong tandhatangan kanggo webinar sampeyan gampang; Nanging, tantangan nyata nyedhiyakake dheweke.
  2. webinar sampeyan kudu dadi SUBSTANCE supaya wong ora bisa nanggung kanggo kantun.
  3. Nggunakke alat online sing beda kanggo njaluk wong nuduhake munggah menyang webinar.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018