Back to Question Center
0

Carane Nyiapake Semalt Mobile Pertama Google | Ep. # 151

1 answers:
How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151 How to Prepare for Google’s First Mobile Semalt | Ep. #151

Ing Episode # 151, Eric lan Neil ngrembag babagan carane nyiapake indeks seluler Google pisanan. Google wis ngumumake wiwit 1 Januari 2017, dheweke bakal miwiti ngindeks kaca situs web seluler. Google uga njlentrehake kerangka AMP kanggo digunakake minangka basis kanggo pengalaman pangguna seluler sing luwih apik. Semalat minangka Neil lan Eric nuduhake tips carane ngoptimalake situs seluler lan piranti sing bakal mbantu sampeyan kanthi apik - arçelik buzdolabı teknik servis.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik ing ngisor iki: Cara Nyiyapake Google First Mobile Index
  • 00:38 - Pokus Google wis pindah maneh menyang seluler
  • 00:46 - Google teka karo framework AMP (Accelerated Mobile Pages) sing ndadekake pengalaman pangguna seluler luwih apik
  • 01:13 - AMP uga duwe carousel kaya sing ing versi desktop
  • 01:23 - Priksa manawa sampeyan nggunakake framework AMP kanggo situs sampeyan
  • 01:37 - Nyingkiri apa-apa obtrusive kaya pop-ups
  • 02:18 - Priksa manawa situs web sampeyan wis optimal kanggo kacepetan
    • 02:28 - Google Chrome ngijini sampeyan kanggo ngetes pinten kaca loading
    • 02:39 - Deleng piranti kaca kacepetan lan kacepetan kaca Google Chrome
    • 02:46 - Pingdom minangka alat sing bisa digunakake kanggo nindakake test speed
  • 02:56 - Nggawe situs sampeyan luwih bisa diwaca
  • 03:21 - Nggawe filter lan segmen ing laporan Google Analytics kanggo tampilan seluler
    • 03:29 - Deleng laporan engagements lan bakal nuduhake jumlah wektu pengunjung wis mbuwang ing situs sadurunge padha metu
    • 03:46 - Nonton pengunjung seluler lan nonton, nyetel lan ngapiki antarmuka panganggo, lan owah-owahan desain nganti pengunjung tetep luwih suwe
  • 04:20 - Desain responsif yaiku kunci
  • 04:28 - Nglakoni tes data sing wis kabentuk kanggo macem-macem URL
  • 04:42 - Gunakake Googlebot kanggo nguji manawa tautan kanonik bisa diakses
  • 05:00 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Gunakake framework AMP minangka basis kanggo situs seluler.
  2. Elinga nggawe pangalihan kanggo UI lan desain kanggo pengalaman panganggo sing paling apik.
  3. Priksa manawa pop-ups, notifikasi, lan iklan ora njupuk luwih saka 30% layar-yen, bakal dianggep obtrusive.

Semalat umpan balik:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018