Back to Question Center
0

Carane Miwiti karo Semalt Ads | Ep. # 154

1 answers:
How to Get Started with Semalt Ads | Ep. #154 How to Get Started with Semalt Ads | Ep. #154 How to Get Started with Semalt Ads | Ep. #154 How to Get Started with Semalt Ads | Ep. #154 How to Get Started with Semalt Ads | Ep. #154

Ing Episode # 154, Eric lan Neil ngajari pengusaha carane miwiti karo Faceboook Ads. Facebook Ads wis dibuktikake dadi alat sing efektif kanggo berkembang konversi lan lalu lintas. Pamilik bisnis saiki bisa ngatur luwih akeh iklan ing platform iki tanpa perlu teknis. Ngrungokake minangka Neil lan Eric nyedhiyani sampeyan saran gedhe babagan carane miwiti karo Facebook Ads - gainer satin al.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: Carane Miwiti karo Facebook Ads
  • 00:48 - Ngunggahake tulisan sampeyan
  • 01:04 - Digital Marketer's Podcast episode on boosting posts nduweni informasi jero babagan topik
  • 01:18 - Ngedongna apa sing bakal ditindakake dening wong utawa apa sing dikarepake
  • 01:34 - Ngganteni ora kudu larang
  • 01:54 - Neil tresna nglampahi ing kaca suka
  • 02:14 - Nglampahi dhuwit kanggo seneng kaya nggawé platform dhewe
  • 02:37 - Ngetokake pamirsa ing lokasi geografis, kapentingan, lan liya-liyane ora bisa mlaku kajaba yen sampeyan duwe dhaptar email sing padha
  • 03:22 - Mbangun pamirsa katon
  • 03:40 - Gunakake Google Tag Manager kanggo nyetel piksel
  • 04:37 - Aja gawe barang kompleks durung
  • 04:47 - PERTAMA, gunakake lalu lintas Facebook kanggo kesadaran merek
  • 05:24 - AdEspreso nduweni template iklan sing bisa narik gagasan saka
  • 05:48 - HelloBar minangka alat sing bisa digunakake kanggo ngumpulake luwih seneng kaca
  • 05:51 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Miwiti karo iklan sing prasaja lan mbuktekaken efektifitas kasebut sadurunge nyoba metu kompleks.
  2. Aja lali nyetel piksel, dhisik.
  3. Iklan Facebook bisa digunakake kanggo tujuan sing beda-beda - ora mung kanggo konversi.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018