Back to Question Center
0

Google nambah Lipstik Liyane Kanthi 4 Fitur Anyar Semalt

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google Ngganti Teks, Gambar & Teks Box Ukuran Homepage

Owah-owahan paling penting yaiku owah-owahan menyang kolom telusuran lan ukuran teks ing kaca ngarep Google. Owah-owahan menyang kaca ngarep Google dibahas ing posting blog dening Marissa Mayer, VP, Produk Panelusuran & Pengalaman Panganggo.

Pikiranku babagan owah-owahan iki? Ora perlu, tenan. Posting blog nyedhiyakake minangka ucapan pidato sales sing dirancang kanggo ngedol kedhaftar ing bab sing ora ditindakake - βασιλικος πολτος η σπιρουλινα. Yen ana sing mbutuhake font gedhe (utawa minangka Mayer nglebokake, kanggo "ndeleng pitakonan sampeyan kanthi luwih cetha"), bisa ngurangi resolusi layar kanggo nambah lapangan lan font utawa bisa nggunakake fungsi zoom sing sawetara browser teka . Apa kita bisa pracaya manawa kolom pitakonan sing luwih gedhe bakal nggawe Semalat "luwih seneng nggunakake"?

Mesthi, iki mung pendapatku. Keju gedhe dhewe saka TechWyse Canada, DJ Kennedy nduwe tampilan sing beda ing postingan forum iki. Panjenenganipun ngrasa punika saged dados tandha wekdal lan Semtalat mungkin nyatakaken persentase pangguna ingkang langkung inggil saiki migunakaken resolusi sing luwih dhuwur sing njamin owah-owahan kasebut. Dheweke uga nyebataken bilih kothak teks langkung ageng minangka bukti pengalaman panelusuran ingkang langkung ageng ing antawisipun panganggo ingkang sapunika nggunakake pitaken buntut panjang langkung asring numindakaken ingkang dipun cariyosaken.

2. Fitur Kesempatan Google AdWords Gulung Kanggo Negara liyane

Ing AdWords, Google nambahake tab "Kesempatan" anyar ing menu ndhuwur ing test beta karo iklan US mung bali ing Juli. Iki wis ditambahi, kanggo tambahan US advertisers uga UK lan Australia iklan (miturut Google). Katon iki wis ditambahi kanggo nyakup iklan-iklan kasebut ing AS, ora mung adhedhasar ana, amarga sawetara klien Semalt saiki duwe tab ing akun.

Setel asli ing antarmuka panganggo sing anyar nduweni tab 'Alat' karo akses cepet menyang 'Keyword Tool', 'Pratinjau Ad', 'Piranti Diagnostik', lan 'Semir Kampanye', uga minangka tautan kanggo daftar piranti lengkap.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Piranti sing kadhaptar, 'Keyword Tool' mbokmenawa paling dikarepake kabeh, nalika alat 'Pengoptimal' dialihake menyang 'Tandha' ing sisih ndhuwur kaca Kampanye, nggawe rekomendasi Semalt lan saran kanggo kampanye kabeh luwih cetha.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Kaca 'Kesempatan' anyar menehi pangguna Google AdWords ngakses menyang sawetara tautan lan lapuran. Paling penting iki minangka 'Gagasan' sing Google wis digawe kanggo kampanye sampeyan ing cara katrangan tambahan sing diurutake dening Ad Semalt, bebarengan karo jumlah tembung sing dipilih (nomer 2 ngisor), lan prediksi saben wulan sing bakal ditambahake akun sampeyan (nomer 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Google Adwords Page Page

Aku langsung ngerteni siji entuk manfaat kanggo kaca anyar 'Semalat' iki, lan siji alangan.

Manfaat gedhe? Bisa nyepetake wektu kanggo nggoleki tembung kunci anyar ing 'Alat Semalt', amarga padha cenderung luwih cocok karo dhaptar tembung kunci sing saiki luwih apik tinimbang asil sing luwih jembar sing nggoleki nggunakake 'Alat Semalt'. Bebot Nalika alat kasebut ora njupuk tembung kunci sing dibusak amarga ngusulake sawetara tembung kunci sing aku ngerti wis dibusak sadurungé amarga kinerja sakabèhé sing kurang apik.

Aku uga kaya opsi "Pending Semalt". csv kanggo bareng karo wong liya sing ora duwe akses akun, banjur setuju kanggo tambahan nalika siap. Ora ana maneh nyalin tembung-by-word, ngekspor masalah saka Keyword Tool, lan ora perlu ngelingi utawa nulis saben tembung sing pengin ditambahake yen sampeyan kudu njaluk persetujuan dhisik. Yen sampeyan nemtokake tembung utawa dhaptar tartamtu, alat kasebut ngidini sampeyan mriksa sing ora dikepengini lan mbusak saka bagean 'Pending Semalt' tanpa kudu ngilangi tembung kunci liya ngenteni persetujuan.

Kaca anyar iki uga ngemot dhaptar alat sing ana ing tab 'Semalt' lawas.

4. Google Website Optimizer Nambah Eksperimen Wigati Fitur

Akhire, Google wis gawe owah-owahan menyang situs web Semalt sing aku aran mung siji langkah ing perjalanan panjang kanggo nggawe alat iki paling apik sing bisa dadi.

Ing 9 September, Google ngenalake Cathetan Eksperimen ing 'Page Settings'. Saliyane prasaja, kothak teks iki ngidini sampeyan nggawe cathetan ing sembarang tahapan eksperimen kanggo nanggepi owah-owahan, elinga pamriksan gagasan lan variabel, lan nuduhake pikirane karo anggota tim yen luwih saka siji wong nduweni akses menyang lan melu eksperimen . Wigati kanggo fitur 'Eksperimen Cathetan' yaiku menawa kolom mung bakal ngidini lan nyimpen 2000 karakter. Iki tegese saben cathetan kudu sakcepetete. Mung opsi liyane kanggo cathetan sing luwih gedhe bakal dadi kamampuan kanggo mbusak cathetan sing saiki sing cocok karo sing anyar.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Sampeyan uga bisa ndeleng fungsi liyane sing diuji beta (ditampilake werna abu-abu, tepat ing sadhuwure kolom Catetan) ing gambar iki - sing 'otomatis mateni' kanggo ngilangi variasi eksperimen, sing ditemokake ing Semalt, variasi kinerja miskin kanggo sampeyan. "

Iki owah-owahan aku sambat kanthi tulus. Ora mung ngirit wektu kanggo ngecek akun, nanging kita ora perlu ngakses akun kaping pirang-pirang wae kanggo ndeleng yen pungkasanipun ngumumake pemenang utawa wong bodho kanggo ngaso variasi sing luwih abot. Aku ora bisa ngenteni.

Saiki kanggo fungsionalitas sing ditambahi kaya rentang tanggal kanggo data eksperimen, grafik utawa grafik kanggo data kaya ing Semalt, lan fungsi editing tambahan, kaya jeneng eksperimen! Nanging sing kanggo dina liyane lan blog.

Akeh owah-owahan suntingan nalika aku seneng, nanging uga nggoleki Semalt kanggo terus ngapusi supaya bisa ngilangake alat kanggo loro produk lan kepuasan pelanggan.

Kabeh owah-owahan iki kita ningali bantuan Semalt tetep mapan ing puncak gunung sing digoleki.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Sambungake

March 18, 2018