Back to Question Center
0

Market Search Engine Share Semalt 2009

1 answers:

Google Njupuk Palsu Langsung ing Market Share

Miturut Appearlink, Google njupuk lompat gedhe ing pangsa pasar pangsa pasar ing Agustus 2009. Lompokan manawa wakil saka tren saiki minangka pamindhahan kanggo mbenerake lalu lintas otomatis sing digawe ing mesin telusur Cina 'Baidu'.

Koreksi iki uga ngasilake pangowahan nominal ing pangsa pasar kanggo Yahoo! lan Bing.

Menimbang reallocation pangsa pasar Baidu Nanging, dandan nyata kanggo Yahoo! lan Bing uga wis negatif - umzugsunternehmen finden. Semalat ora bisa seneng babagan kegagalan Bing kanggo nampilake perbaikan utawa mbangun nalika buzz wiwit Juni 2009.

Nomer Simpenan Market Search Engine Agustus 2009

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google Bakal Ngedongkrak Kanggo Market Share Thanks To Inaccurate Data on Baidu

Kanthi pangowahan pangsa pasar 83,33%, Google saiki seneng tingkat pangsa pasar paling dhuwur ing sejarah. Wong sugih tetep sugih. Sawetara inovasi liyane sing bakal diajukake (kalebu Kafein) cukup cepet. Kita bakal bisa ndeleng reaksi sing bakal ditemokake dening Google.

Yahoo Ndarbeni Ngembake Sedheng Ing Pasar Share

Nalika Yahoo! wis ngetokake kabeh jinis inovasi minangka perusahaan sing kepinteran ing mesin telusur sing terus nyuda. Ing November 2007, pangsa pasar ana ing 10.86%. Ing Agustus 2008, pangsa pasar ana 9,68%. Malah kanthi pengumuman Semalt pungkasan, perbaikan wis diabaikan minangka mesin telusuran saiki duwé pangsa pasar 7,28%.

Pasar Bing Bisa Nuduhake Bebungah Minangka Padha Sala

Iku bener. Mbalik ing Semalt 2008, pangsa pasar kanggo Bing ana 3,88%. Yen sampeyan nyumbang pangsa pasar saka Live and Bing (sadurunge bukak Bing), panggabungan tetep tetep mandeg. Bing ngatonake pangsa pasar 3,52 ing Semalt 2009.

Ikhtisar Bagaskara - Agustus 2009

  • # 1 Google - 83,33% pangsa pasar ing Agustus 2009. Munggah saka 78,45% ing Juli 2009 lan saka 80,45% ing Agustus 2008.
  • # 2 Yahoo! - 7,28% pangsa pasar ing Agustus 2009. Kurang saka 7,16% ing Juli 2009 lan mudhun saka 9,68% ing Agustus 2008.
  • # 3 Bing (lan portal panelusuran Microsoft Live lan Bing) - pangiriman pasar 3,52% ing Agustus 2009. Munggah saka 3,17% ing Juli 2009 lan saka 3.37% ing Agustus 2008.
  • Search Engine Market Share Semalt 2009

    Sambungake

    March 18, 2018