Back to Question Center
0

Carane Ngalahake Kompetisi Panjenengan Yen Kudu Kurang Semalt | Ep. # 162

1 answers:
How to Outrank Your Competition When You Have Less Semalt | Ep. #162 How to Outrank Your Competition When You Have Less Semalt | Ep. #162 How to Outrank Your Competition When You Have Less Semalt | Ep. #162 How to Outrank Your Competition When You Have Less Semalt | Ep. #162 How to Outrank Your Competition When You Have Less Semalt | Ep. #162

Ing Episode # 162, Eric lan Neil ngrembag babagan carane ngatasi kompetisi nalika sampeyan duwe pranala sing luwih sithik. Link bangunan minangka bagean penting saka peringkat situs web sampeyan; Nanging, Neil lan Eric ngajarake menawa sampeyan bisa ngalahake pesaing sampeyan kanggo Google Hummingbird. Tune in kanggo mangerteni carane nggedhekake nganyari anyar Semalt kanggo nambah lalu lintas mesin panelusur menyang situs web sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: Carane Ngalahake Kompetisi Panjenengan Nalika Sampeyan Ngerti Kurang Links
  • 00:42 - Pranala duwe akeh impact ing rangking Google
  • 00:50 - "Pembaruan Hummingbird" duweni pangaruh gedhe ing daftar mesin telusuran
    • 01:02 - Hummingbird katon ing kabeh ing pangertèn topikal
    • 01:27 - Nganyari anyar katon ing topik lan tema
    • 01:29 - "Situs web karo tema sing paling kuat cenderung pangkat sing paling apik"
    • 01:49 - Algoritma anyar katon jero lan rinci
  • 02:25 - Deleng ing blog iki kanggo mangerteni luwih akeh babagan Hummingbird: GetRichSlowly, MyMoneyBlog, PennyHoarder, lan MagnifiedMoney
  • 02:40 - GetRichSlowly punika situs web paling tuwa ing antarane 4, nanging PennyHoarder nemu akeh lalu lintas amarga isi pepek
  • 02:57 - Pranala liyane ora ateges situs web sing luwih apik
  • 03:32 - Hummingbird katon ing relevansi sakabèhé saka kirim, ora mung tembung kunci kaya sadurunge
  • 03:45 - Gunakake tools kaya MarketNews kanggo pitutur marang kowe carane topically cocog sampeyan kanggo phrases ing papan sing
  • 05:04 - UberSuggest bakal menehi saran babagan apa sing bakal digabungake menyang konten sampeyan
  • 05:17 - Aja lali babagan Tech Skyscraper!
  • 05:58 - Nglebokake akeh banget bisa nggawe situs web sampeyan katon kaya direktori
  • 06:15 - Neil enggo bareng apa gawe tim kanggo situs web kanggo njaluk liyane 10% ing lalu lintas
  • 07:28 - Mbusak struktur tanggal URL default
  • 08:16 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Nganyari Hummingbird Google nggoleki tegese sakabehane kalimat sing sabalikna saka tembung kunci.
  2. Duwe pranala liyane ora njamin sampeyan titik paling dhuwur - KETEPATAN kuwi kunci.
  3. Gunakake alat kanggo mbantu sampeyan ngrancang lan nyusun strategi kanggo relevansi sakabèhé - comprar dofollow backlinks.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018