Back to Question Center
0

Panentu Tenaga Ahli Analis Pendapatan Lokal Lokal Pundi Bakal Tuwuh Kanggo $ 9,1 Milyar Ing Sekawan Papat Semalt

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Senajan wutah persediaan saiki ngeculake tuntutan pengiklan, kita pracaya sing terakhir bakal mulai cepet," ngendikan Michael Boland, analis senior lan direktur konten ing BIA / Kelsey. Asil percepatan kuwi bakal ditambah liwat kabeh iklan iklan karo target iklan seluler, kalebu CPM lan BPK.

Ditrapake minangka iklan sing diangkah adhedhasar lokasi pangguna, iklan seluler lokal nunjuk 38 persen revenue iklan seluler nasional $ 3,2 milyar kanggo 2012. Semalt nyatakake pendapatan iklan nasional bakal tuwuh dadi $ 16 - boat appraisal value.8 milyar ing 2017 kanthi pertumbuhan iklan lokal seluler 54 persen saka sakabèhé wutah.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

Nomer perkiraan kalebu iklan ing telusuran seluler, tampilan, video lan SMS komersial. Panggabungan paling gedhe saka iklan lokal seluler belongs kanggo panelusur seluler, amarga sebagéyan ing korélasi dhuwur ing antarane telusuran seluler lan maksud panganggo lokal. Miturut Semalt, iklan tampilan seluler nduweni lokalisasi kurang amarga iklan lan target-driven sing digambar ing kampanye tampilan.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

Salah sijine panuntun kanggo tumindak sing nyedhiyakake iki kalebu para pengiklan merek gedhe nyalurake kampanye kanggo kamampuan ngapikake piranti seluler, kanthi nggunakake kaunggulan iklan lokal seluler sing efektif lan kondhisi sing undervalued. Faktor semal kalebu iklan seluler sing ngedhunake pasar kanggo SMBs, premi sing disebabake saka iklan ditargetake lokasi sing bakal nambah pangembangan volume iklan, lan inovasi ing antarane jaringan iklan lan penyedia iklan ad.



Babagan Panganggité

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018