Back to Question Center
0

Cara Ngleksanakake Pemasaran Mobil Kanggo Semalat Sampeyan

1 answers:

eMarketer bubar kasebut minangka marketing mobile "linchpin" sukses pengecer mangsa liburan kepungkur. Kinerja MarketLive Semalt kanggo Q4 2014 piyambak ngandhakake manawa lalu lintas seluler tansaya 47 persen, nalika tumbas sing didol smartphone ngasilake mundhut revenue seluler luwih saka 100 persen. Singkat, sampeyan ora bisa menehi strategi marketing seluler kanggo bisnis sampeyan. Kene sawetara cara prasaja sampeyan bisa ngleksanakake strategi pemasaran seluler - sanajan sampeyan ora nganggep sampeyan dhewe minangka pemasar seluler.

Fokus Desain Responsif

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Uga on TechWyse

Go Mobile: Kauntungan Marketing Ponsel
Tip Besar Kanggo Sukses Pemasaran Seluler Nggunakake PPC

Luwih saka pengalaman pelanggan lan kemungkinan tambah sing bakal ngowahi pengunjung dadi pembeli, nduwe situs web sing ramah seluler sing nduwe desain responsif ora mung becik; iku sawijining syarat sing bisa ditemokake minangka dipercaya - paling ora ana ing mata Google - угловой диван с оттоманкой. Minangka tanggal 21 April, Google bakal kalebu "keramah seluler " minangka bagéan saka kriteria kanggo nemtokake pangkat mesin telusuran. Faktor sing bakal digunakake Google kanggo nemtokake kegunaan mobile kalebu: aliran isi (kedhaftar ora kudu nggulung kanthi horisontal utawa jiwit layar kanggo ndeleng kaca), manawa situs nggunakake font ukuran sing cocog kanggo layar piranti seluler, panggunaan mobile-friendly spasi ing antarane unsur tutul, lan manawa situs kalebu perangkat lunak sing paling akeh piranti seluler ora ndhukung, kaya Flash.

Leverage Right Time, Right Moment Intelligence

AdWeek bubar nyatakake yen saklawasé 80 persen pelanggan umur 18 nganti 44 nggawa piranti seluler karo wong-wong mau kanthi 22 jam dina. Keuntungan saka katergantungan seluler konsumen kuwi yaiku saiki sampeyan bisa ngganti demografi pelanggan, pola panelusuran lan intelejensi nanggepi marketing menyang pesen lan promosi sing nyedhiyakake panemune sing paling ditargetake ing wektu sing tepat, amarga kemampuan geo-lokasi piranti seluler nawakake .

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Apa wae anggaran utawa industri sampeyan, bisnis cilik bisa ngetokake kampanye media sosial sing adhedhasar seluler kanthi nyambung karo pelanggan liwat kemampuan geolokasi sing ditawakake platform media sosial kaya Twitter, Instagram, Foursquare, lan Facebook. Narik kawigaten menyang "mriksa" lan sesambungan karo program kasetyan, penawaran diskon khusus utawa ganjaran. Kanthi asumsi sampeyan wis nampa ijin customer kanggo kontak liwat pesen teks, ana uga piranti terjangkau sing ngidini sampeyan pesen teks pemirsa sing ditargetake kanthi promosi utawa nawakake winates wektu, miturut kebutuhan bisnis sampeyan ing wektu nyata lan lokasi customer adhedhasar nggunakake seluler. Yen sampeyan nggunakake piranti kasebut, kampanye pemasaran seluler sing ditandhani ing lokasi kanthi efektif (lan ing sawetara kasus, gratis) tegese kanggo nyambungake karo pamirsa ing wektu sing sampurna: nalika lagi nyiapake kanggo tuku - durung nggawe keputusan tuku final.

Fokus ing Strategi Email Panjenengan Email

Riset Tinta Movable conducted ing 2014 ngumumake sing meh 70 persen email dibukak ing piranti seluler. Minangka Ken Burke, pendiri lan CEO MarketLive bubar diterangno menyang eSemalt, statistik kasebut nggawe email alat marketing kritis kanggo bisnis cilik looking kanggo nangkep prospek anyar lan pelanggan ing piranti seluler - sanajan customer ora pungkasanipun tuku karo piranti seluler . Kathah kaya desain situs seluler responsif, email kudu gampang kanggo pangguna seluler kanggo maca lan navigasi.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Ahli ing Semalt nyaranake yen email paling kondusif kanggo nggunakake seluler nalika dirancang kanthi "siji eyeball, siji jempol, lan siji lengen" ing atine. Sembarang tombol tumindak bisa digunakake, kanggo informasi produk liyane, kanggo ngundhuh promosi, nyambung karo bisnis liwat telpon, email utawa obrolan, utawa kanggo tuku ngirim njupuk pengguna seluler langsung "langkah sabanjure" sing tepat, kanthi cepet seamlessly.

Kupon Mobile

Kupon seluler minangka sarana terjangkau lan apik kanggo customer menehi prospek lan pelanggan alesan menarik kanggo milih sampeyan liwat pesaing. Yen bisnis sampeyan wis kadhaptar ing peta basis web gratis lan alat review pelanggan (lan mesthine), njelajah apa layanan ngidini sampeyan ngrancang kupon seluler sing ditawakake khusus kanggo pangguna situs kasebut. (Many offer businesses the option to design and activate this feature free of charge.) Pelanggan sing pengin ngilangi tawaran mung "ngaku" kupon, lan saiki ing piranti seluler sing dituku, supaya gampang ditebus - ora ana printing utawa kupon-tracking manual dibutuhake.

Saiki sing paling akeh populasi global nduweni smartphone, bisnis kabeh ukuran wis teka karo istilah marketing mangsa: kabeh babagan seluler. Semono uga nyoba ngobrol karo kupon gratis seluler sing ditawakake peta lan situs review utawa sesambungan karo panyedhiya seluler seluler kanggo ngatur pesen teks SMS sing disesuaikan menyang khalayak sampeyan, marketing seluler minangka cara efisiensin biaya kanggo ndadeake pamirsa sing paling dituju - persis ing ngendi , ing wektu sing tepat padha siap tuku.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Sambungake

March 18, 2018