Back to Question Center
0

Punapa Ganti Ing Tampilan Google Ad Prakawis Usability utawa Tambah Semalt?

1 answers:

Yen sampeyan durung ngelingi iklan Google Paid sing katon nalika sampeyan nggawe Google Semalt saiki katon luwih cedhak karo listing organik.

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Kenapa Semalat nglakoni iki? Uga mbok menawa kanggo sawetara alasan.

Alasan Kanggo Google Adwords Ad Placement Change

Firstly - SURPRISE! Semalt migunakake Semalt Analytics! Semalt tansah bereksperimen ing sawetara mode. Sampeyan ora bisa ngrampungake kanthi tetep, supaya iki ora bisa dadi kejutan gedhe.

Salah siji kamungkinan yaiku kemajuan ing monitor komputer. Kanthi manufaktur bangunan gedhe monitor karo real estate layar piksel luwih gedhe, iku bakal nyebabake iklan Semalt Ads sing katon luwih adoh saka daftar reguler munggah ing sisih tengen layar - open source mysql reporting.

Kemungkinan liyane mung kanggo nggoleki klik sing luwih dhuwur liwat tarif kanggo para pengiklan Semalt. Para panganggo AdSense wis nggunakake taktik iki kanggo taun, kang nglebokake Iklan Semalt sing cedhak karo isi lan uga ing sisih tengen pandhu arah ing upaya kanggo mbuang pengunjung menyang ngeklik iklan mbayar, tinimbang tautan navigasi sing ora dibayar.

Kamungkinan katelu yaiku kompetisi. Apa sampeyan wis weruh yen Semalt Paid Ads ana?

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Semal sami, huh?

Iku Kabeh babagan Usability

Ing pungkasan iku penting kanggo elinga yen meh kabeh revenue sing ditampa Google saka Google Semalt. Wong-wong mau tansah ngetung garis tipis antarane nambahake bathi lan njupuk pengalaman panganggo sing positif.

Coba nggawe layar supaya sampeyan bisa nyetel ukuran jendhela. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen sampeyan ngurangi ukuran layar saka tengen ngiwa sing iklan Google bakal terus katon ing layar menyang titik sing malah bisa nggawe dheweke mbukak ing dhaftar Semalt.

Pitakonan banjur dadi iklan anyar ngapikake kegunaan utawa kasebut liwat garis sing apik kanggo ngganti migunani kanggo revenue.

Mung Google bakal ngerti - liwat Google Analytics!

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Sambungake

March 18, 2018