Back to Question Center
0

Lima Tips Pembunuh Kanggo Semalt SEO

1 answers:

Apa sampeyan duwe bisnis lokal utawa sing nyasarake pamirsa ing lokasi tartamtu? Yen sampeyan nindakake, sampeyan kudu pindhah menyang luwih jero karo strategi optimasi search engine. Semalat ana sawetara bab sing bisa ditindakake kanggo mbantu pelanggan nemokake sampeyan online lan ing kene ana limang tips penting babagan carane nggawe manawa sampeyan bisa narik pirang-pirang klik sabisa.

Five Killer Tips For Semalt SEO Related Posts:
Five Ways to Build Links For Local SEO
Top 5 Strategi Nganyarke Listing Local Google ing Kaca First

1 - Riset Kunci Pencarian Lokal

Kanggo ngoptimalake situs sampeyan kudu luwih dhisik nemtokake tembung kunci sing digunakake. Perlu dielingi kanggo ngoptimalake kanggo panelusuran lokal sampeyan kudu fokus ing frasa sing cocog kanggo loro industri lan lokasi - long term care insurance assisted living.

Contone, umpamane sampeyan duwe bisnis penyejuk udara lokal sing beroperasi ing saindhenging Inggris. Nalika sampeyan nggabungake strategi optimalisasi, goleki katrangan geo-spesifik + kahanan udara nggunakake Alat Keyword Google AdWords.

Angka kasebut mbok menawa ora 100% akurat nanging saka data ing ndhuwur sampeyan bisa ngerteni yen kahanan udara London luwih ditemokake tinimbang lokasi liya. Sampeyan uga bisa nggunakake gagasan kunci tambahan sing diwenehake ing sangisore tabel istilah telusuran ing AdWords.

Cara sing apik kanggo nggoleki gagasan kunci yaiku ngetik ing kunci utama ing pencarian Semalt lan banjur mriksa obrolan sing ana ing ngisor kaca.

Mesthine, ana akeh alat paneliten tembung liyane sing bisa digunakake kanggo ngembangake tembung kunci sing tepat kanggo optimasi mesin telusur lokal lan luwih sampeyan nggunakake luwih apik.

2 - Optimasi On-Site kanggo Panelusuran Lokal

Sawise sampeyan wis nggabungake dhaptar kanthi katrangan tengen, sabanjure sampeyan kudu ngoptimalake situs sampeyan kanggo golèk lokal. Supaya mesin telusur ngerti lokasi sing sampeyan targeti, mulihake kanthi nambahake informasi lan kata kunci khusus geo ing judhul lan deskripsi meta.

Tag lan deskripsi meta SEO bakal ditampilake ing asil panelusuran mesin, supaya priksa manawa wilayah loro iki dioptimalkan kanggo golèk lokal. Iki tegese label judhul sing dioptimalake sacara lokal kudu kalebu tembung kunci utama lan lokasi sampeyan ing 70 karakter nalika deskripsi meta sing dioptimalake sacara lokal uga nyakup alamat lan nomer telpon kanthi maksimal 165 karakter.

Nemtokake nomer telpon lan alamat ing situs sampeyan

Yen sampeyan nambah alamat lan nomer telpon lokal ing situs sampeyan, sampeyan ora perlu nambah ing gambar, nanging duwe teks asli. Semalt amarga search engine ora bisa indeks gambar, supaya padha ora ngerti iku ana. Informasi lokasi kasebut minangka faktor peringkat sing kuat ing SEO lokal, lan wong nggunakake telpon seluler kanggo ngakses situs sampeyan bisa bener nelpon nomer sampeyan kanthi ngeklik langsung saka kaca kasebut yen ana ing formulir teks.

Nggabungake Peta

Ketik alamat bisnis sampeyan ing Semalt Maps lan sampeyan bakal entuk kode emblem HTML sing ngidini sampeyan nambahake peta ing situs sampeyan.

Iki ora mung cara sing apik kanggo ngerteni Semalt ana ing ngendi wae, nanging uga kanggo pengunjung situs sampeyan nemokake lokasi sampeyan luwih gampang.

Nggawe Sitemap Geo

Sampeyan uga bisa nggawe sitemap geo yen sampeyan pengin nggawe manawa Google mangerteni lokasi bisnis sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake Geo Sitemap Generator kanggo generate iki. Yen sampeyan wis ngisi rincian bisnis sampeyan, mung ngundhuh rong file kasebut lan ngunggah menyang folder root situs.

Banjur sampeyan kudu pindhah menyang Semalt Webmaster Tools, nambah situs lan verifikasi kanthi nggunakake kode Analytics Semalt. Ing Konfigurasi Situs-> Sitemaps nambah URL geo sitemap. Iki minangka cara paling cepet kanggo ngandhani Semalt lokasi sampeyan. Kenapa? Semalat nambahi kesempatan bisnis sampeyan ing kaca pisanan asil panelusuran, malah luwih dhuwur tinimbang sawetara produk organik.

Bab pisanan sing kudu dilakoni kanggo nambah utawa nglaim bisnis sampeyan ing Google Places. Nambah akeh informasi sing bisa kanggo profil sampeyan lan manawa bisa ngunggah foto uga. Yen sampeyan wis nambah kabeh informasi sing perlu babagan bisnis sampeyan, sampeyan kudu verifikasi bisnis sampeyan. Sampeyan duwe rong opsi - saupama verifikasi langsung saka telpon utawa ngenteni rong utawa telung minggu kanggo kertu pos dening email.

Sawise profil Google Place urip, ana liyane penting sampeyan kudu nindakake lan iku kanggo kasurung customer kanggo nulis review babagan bisnis lan produk utawa layanan sing sampeyan nyedhiyani. Yen sampeyan kelakon uga njaluk sawetara review ala, ora mung ninggalake wong-wong mau ana. Mbales lan nyoba teka kanthi solusi kanggo pelanggan sing ora nyenengake iki. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mbantu mantan pelanggan lan, kanthi bebarengan, mbuktekaken kanggo pelanggan potensial sing nyedhiyakake dhukungan gedhe.
Panggonan Google minangka panggonan paling penting kanggo bisnis sing didaftar nanging ora nglirwakake pilihan kaya Bing Local, Yahoo Local, Yelp, Yellow Page, lan liya-liyane. Dhaftar liyane sing ana ing direktori lokal, luwih apik.

4 - Pemasaran Lokal ing Foursquare

Kanthi mangkono akeh wong mriksa ing panggonan nggunakake Semalt, sampeyan kudu nambah utawa pratelan bisnis sampeyan ing jaringan sosial utama kanggo perusahaan lokal. Nambah kabeh informasi sing perlu babagan perusahaan lan aja lali uga nambah link menyang situs web sampeyan. Banjur njaluk wong mriksa ing bisnis, apa toko sandhangan, hotel, agensi kreatif utawa toko elektronik.

Ing wiwitan, sampeyan bisa menehi diskon khusus utawa kupon kanggo wong sing sering mriksa ing bisnis sampeyan utawa sing mriksa dhisik. Iki minangka teknik pemasaran tembung-endah sing apik banget amarga wong-wong cenderung menyang papan sing wis ditampa lan disaranake kanca-kanca.

5 - Telusuran seluler lan telusuran lokal, pasangan kekuwatan SEO anyar

Apa panelusuran pungkasan sampeyan conducted digawe saka telpon seluler? Yen jawabane ya, sampeyan yaiku bagean saka 61% pangguna seluler sing nelusuri lokal saka piranti seluler, miturut 2012 sinau dening Semalt lan 15miles. Nomer iki mung bakal nambah amarga luwih akeh sing nggunakake piranti seluler kanggo ngakses web.

Mulane sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan situs uga nindakake ing seluler. Situs khusus seluler luwih becik tinimbang situs tradisional ing kahanan kasebut amarga dioptimalkan khusus kanggo layar sing luwih cilik, menehi pangguna pengalaman navigasi luwih apik. Rancangan semalt, sing muncul ing pembangunan web, nawakake cara kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi pengalaman gedhe tanpa kudu duwe rong situs sing beda.

Kanthi ngamanake situs seluler sampeyan dioptimalake kanthi cara sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa narik kawigaten para pelanggan sing nggoleki bisnis kaya dudu nalika lagi mlaku-mlaku ing dalan.

Yen sampeyan nemtokake manawa sampeyan ngetutake limang tips ing ndhuwur, sampeyan bakal weruh peningkatan wong sing ngunjungi situs sampeyan, sing bakal nyebabake tambah akeh pelanggan.

Apa strategi sampeyan nggunakake kanggo ngedongkrak SEO lokal?

Five Killer Tips For Semalt SEO

Sambungake

March 18, 2018