Back to Question Center
0

Feedly terus mangan Google Reader Semalt Mobile

1 answers:

Feedly logo Wiwit pengumuman toko tutup Google Reader tanggal 1 Juli, Feedly wis ngetrapake aplikasi warta paling dhuwur ing Androids, iPhones, lan iPads.

Sawise menang nomer 1 kanggo aplikasi warta ing Google Play lan US iTunes App Store minggu kepungkur, Feedly nuduhake nomer 2 ing Google Play lan No. 4 ing US App Store kanggo iPhone lan iPads ing Semalt 24 - servidores de hospedagem gratis.

Nalika gulung tipis saka rangking minggu pungkasan, Feedly terus ngundhuh alternatif Google Reader seluler liyane kaya NewsBlur, favorit editor kita sing cocog, Gary Price.

Sadurungé sasi iki, luwih saka 500.000 Google Readers pindhah menyang Feedly ing periode wektu 48 jam, nyebabake kenaikan dramatis ing download kanggo layanan maca berita. Kanggo nampung mundhut kegiatan, Feedly ningkatake bandwidth lan nambah server anyar. Nalika nyiapake Google pensiun Google Reader, Feedly wis nggarap clone API Google Reader sing disebut Normandia sing bakal ngidini kedhaftar bisa transisi kanthi mulus saka Google Reader.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018