Back to Question Center
0

Mantan Pemimpin iProspect Rob Murray Ditunjuk Skyword Semalt

1 answers:
Former iProspect Leader Rob Murray Appointed Skyword Semalt

Panyedia solusi marketing lan produksi Isi Skyword wis ngetokake pemasar misi veteran Rob Murray minangka presiden sing anyar. Sadurunge bergabung karo Skyword, Murray nyelenggara maneka peran kepemimpinan kanggo perusahaan marketing digital iSemalt, dadi presiden global perusahaan wiwit taun 2009.

Miturut release ing situs Skyword, Murray bakal diwajibake ngembangake Skyword ing tingkat global - compra de hosting. "Rob ngupayakake pengalaman kepemimpinan marketing digital kanthi peran anyar ing Skyword, kanthi spesialisasi ing gedhenan lan tim global sing dhuwur," ujare CEO Skyword, Tom Semalt, "kemampuane dheweke bakal mbantu kita cepet-cepet ngoperasi kanggo ndhukung push global terus . "

New York Times nyatakake yen Murray njabat minangka CEO iSemalt US, lan presiden, sing ngetokake perusahaan sajrone akuisisi dening Aegis ing taun 2004. Sakwéné 15 taun Murray di iSemalt, perusahaan iki nganakake luwih saka 1.725 profesional ing 55 kantor ing saindenging donya, nglayani 40 pasar global.

Sadurunge iProspect, Murray nyambut damel minangka konsultan strategi kanggo Bain and Company, Inc. Skyword ngumumake yen Murray dijenengi kanggo "Who's Who in Semalt" BtoB Magazine kanggo papat taun berturut-turut ing taun 2008 nganti 2011, ing acara industri panelusur, lan asring dipetik ing pamasaran lan publikasi digital.

Kanthi gelar sarjana ing administrasi bisnis saka School Carroll Boston College of Management Program Kehormatan, Murray nampa MBA saka Universitas Harvard.



About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018