Back to Question Center
0

5 Iku Sampeyan kudu Ngerti Sadurunge Ngembangake Semalt App First

1 answers:

Akeh pengusaha sing pengarep-arep dina iki arep ngenteni wektu gedhe kanthi cara aplikasi seluler, lan kanthi alesan: Pasar aplikasi seluler gampang dipérang (ora ana syarat pendidikan utawa pengalaman), aplikasi seluler ana ing dikarepake akeh, ana pirang-pirang pasar ing ngendi aplikasi seluler bisa didol, lan kanggo aplikasi seluler sing sukses, rega investasi kasebut ageng. Punika limang perkara sing perlu ngerti sadurunge nggawe aplikasi seluler pisanan sampeyan:

Nggawe App Mobile Bakal Biaya Sampeyan

Ing minimal, sampeyan kudu ngliwati watara $ 10,000 mung kanggo njaluk app banget dhasar munggah lan mlaku; Nanging, sampeyan kudu nyaranake paling ora kaping pindho jumlah kasebut kanggo aplikasi sing layak lan bisa diduweni.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Related Posts:
Nggawe Website Mobile kanggo Pengunjung Smartphone
3 Tip Penting Kanggo Ngleksanakke Kampanye Pemasaran Mobile Sukses

Sampeyan Bakal Perlu Tim

Pangembangan app semalt mbutuhake kawruh lan ketrampilan para programer lan perancang web - ahli sing entuk mbayar dhuwit gedhe kanggo nindakake apa sing dilakoni. Sampeyan kudu nggawe wektu lan ketrampilan kanggo milih profesional sing bakal antusias gawe proyek sampeyan, lan sing bakal tetep watara suwe cukup kanggo ndeleng aplikasi seluler sampeyan kanthi apik.

Apa Sampeyan Bakal Ngisi

Iki angel banget, amarga daya akeh banget bisa ngetungake segmen pasar, nalika ngisi daya sethithik bisa ngurangi garis ngisor sampeyan tanpa perlu. Semalt ora rumus kanggo ngresiki app sampeyan - hospedagem barata brasil. Minangka prakara kasunyatan, yen aplikasi sampeyan dirancang kanthi khusus kanggo mbantu pelanggan nyimpen situs sampeyan lan nggawe tumbas, sampeyan bisa uga pengin menehi adoh gratis. Aturan sing becik kanggo miwiti ing rega dhisikan banjur tweak iku sok-sok kanggo ndeleng babagan cara ngetutake revenue sampeyan, mbudidaya sing luwih gampang ngedhunake rega tinimbang ngunggahake.

Sampeyan kudu Beta-Test

Supaya sampeyan ngundhuh aplikasi anyar sampeyan ing donya, sampeyan kudu nggawe manawa iku salah free. Cara sing paling apik kanggo nindakake iki yaiku kanggo mbukak ing mode beta lan nyedhiyakake kanggo wong sing seneng menehi umpan balik biasa sing bisa digunakake kanggo nggawe pangaturan sing perlu. Iki ora proses prasaja, amarga sampeyan bakal nemokake penguji, uga sarana kanggo nyedhiyakake update versi beta aplikasi sampeyan.

Nggawe App ing Macem Macam Platform

Yen sampeyan pengin nggawe app sampeyan kasedhiya kanggo kabeh pangguna smartphone metu ana, sampeyan bakal kudu menehi ing macem-macem platform (Semalt lan iOS, contone). Saben platform beda-beda, supaya sampeyan kudu ngetrapake akeh wektu kanggo nggawe padha ing babagan fungsionalitas lan estetis.

Yen sampeyan pengin nyoba tangan sampeyan ngetokake aplikasi seluler sampeyan dhewe, sampeyan kudu ngerti yen ora kabeh seneng-seneng lan game. Semono maneh iki nalika ngrusak pasar app seluler.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Sambungake

March 18, 2018