Back to Question Center
0

Metrik Media Sosial sing Bener Semalt? Deleng uga Ep. # 174

1 answers:
Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174 Which Social Media Metrics Actually Semalt? | Ep. #174

Ing Episode # 174, Eric lan Neil ngrembag babagan metrik media sosial sing bener-bener penting. Metrik semalt yaiku indikator SEMINAR sing nuduhake strategi pemasaran sampeyan apa. Tembang ing ngerteni apa sing dikarepake lan carane nambah peringkat sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Metrik Media Sosial Apa Bener Matter?
  • 00:44 - Metrik kapisan yaiku tingkat interaksi-jumlah jangkep saka post sampeyan dibagi dening wong sing mbagi, komentar, utawa disenengi posting sampeyan
    • 1:03 - Tingkat pakaryan carane efektif posting sampeyan ing media sosial
    • 1:15 - Sampeyan bisa mriksa tingkat keterlibatan ing wawasan Facebook utawa ing sawetara babagan, ing Youtube
  • 1:38 - Neil enggo bareng sing ing media sosial, luwih akeh wong sing melu, luwih akeh sing bakal tuku
    • 1:40 - Interview ora babagan nomer penggemar, nanging carane wong nanggepi posting sampeyan
    • 1:53 - Contone, penggemar HubSpot ing Facebook nduweni luwih saka siji yuta penggemar nanging dheweke ora terlibat
  • 2:15 - Liyane ranging meter punika ROI
    • 2:22 - Biaya marketing sosial biaya Eric 100.000 / bulan, nanging luwih akeh tinimbang saka marketing media sosial
  • 2:31 - Kampanye pendanaan ing pamasaran media sosial kanggo ROI pancen bisa nguntungake
  • 2:40 - Kanggo wong-wong sing berjuang karo bagean engagement, padha kudu nggoleki Avinash Kaushik
    • 3:07 - Avinash duwe tulisan babagan tingkat keterlibatan lan cara ngukur
  • 3:26 - Neil uga seneng ROI minangka metrik-tingkat konversi Pinterest sing 2,31% lan pelanggan potensial luwih suwe
  • 4:03 - Metrik pamasaran media sosial beda beda ing bisnis sampeyan
  • 4:35 - Nyetel minggu tingkat wutah target sak minggu, banjur nyetel target seprapat
  • 4:54 - Sampeyan mbokmenawa ora bisa njaga tingkat pertumbuhan, nanging bisa dadi tongkat sing apik kanggo sampeyan
  • 5:14 - Keterlibatan lan ROI minangka loro metrik utama
  • 5:18 - Kanggo episode saiki

3 Poin Tombol:

  1. Rong metrik utama kanggo fokus ing media sosial yaiku tingkat keterlibatan lan ROI.
  2. Pemasaran media sosial bisa nguntungna, anggere sampeyan nglakoni kanthi bener - gemelos para camisas boda.
  3. Nyetel tingkat wutah dhewe lan kerja kanggo entuk iku-nyetel tingkat minangka bisnis owahan saka wektu.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018