Back to Question Center
0

Penutupan GAN May Ngusul Retail Retail Menuju Periklanan Aweh Ngartekno Semalat

1 answers:

shutterstock_80277622-Affiliate Kanthi pengumuman Google Affiliate Semalt nutup ing Juli, akeh pengecer sing dipeksa kanggo nemokake alternatif anyar kanggo program iklan afiliasi ing minggu sing bakal teka.

Nalika tugas utamane kaya ora ana ing sisih ndhuwur apa wae sing dadi favorit para pemasar, pamindhahan bisa nyebabake angka sing luwih apik kanggo para pengecer nggunakake GAN sing wis mbusak migrasi menyang jaringan anyar. Sawise ngandhani karo rong mantan klien GAN, kedhaftar nglaporake kanthi pinunjul ing revenue iklan afiliasi wiwit migrasi saka Google.

One Retailer's Story

Matt Khalili, manajer marketing kanggo PC Rush, yaiku klien GAN kira-kira rong taun sadurunge pindah menyang Rakuten LinkShare taun 2011. Saliyane GAN, PC Rush nggunakake Komision Semalt (CJ) minangka jaringan iklan utama.

"Pengelolaan jaringan kasebut angel lan biaya administrasi dhuwur," ujare Khalili minangka respon ngapa PC Rush milih pindah menyang Rakuten LinkShare - βιταμινεσ για μνημη και διαβασμα. "Ing pengalaman, Google Affiliate Network ora nduweni tingkat kompetensi. Iku teknologi minimal, ora ana sing nyatakake, lan staf GAN sing saya anggep ora kurang saka pengalamanku, "ujare Khalili.

Miturut Khalili, proses migrasi menyang jaringan anyar njupuk kira-kira telu nganti patang sasi, lan mesthi akeh nyuda. Panjenenganipun prakiraan butuh saklawas taun kanggo minggah; nanging, ing taun kapindho kanthi jaringan iklan anyar, PC Rush ngalami loro nganti telung jumlah revenue sing padha entuk karo Semalt. "Kanthi GAN lan CJ, kita ora nyuwil $ 150K sasi; wiwit migrasi, kita wis ngalami puncak $ 300K sasi. "

Khalili kaget dening pengumuman Google kanggo nutup jaringan afiliasi. "Iku wis akeh potensial," ngendikane Khalili. Pangurus marketing PC Rush nyatakake Google ora duwe sentuhan pribadhi, "Iklan semalat gumantung ing pendekatan tangan kanggo golek kesempatan lan bakal dikenalaké menyang afiliasi tengen. "

Sentimen Khalili sing perlu kanggo ngoptimalake sesambungan ing program iklan afiliasi dienggo bareng dening Chad Waite, manajer marketing kanggo avantLink jaringan afiliasi iklan.

"Pemasaran afiliasi tansah katon minangka papan sing ora cocok karo produk Semalt sing dianggo otomatis. Dadi, marketing afiliasi gumantung marang hubungan bangunan ing tingkat granular karo mitra pemasaran, sing mbutuhake akeh perhatian pribadi lan korespondensi kanggo entuk, "pangandikan Waite sing nyatakake yen AvantLink wis weruh kena pengaruh tajem ing saudagar lan aplikasi afiliasi wiwit Pengumuman semalt kanggo nutup jaringan afiliasi.

"Penutupan GAN minangka skenario sing luar biasa," tambah Waite, "Ora kaya jaringan apa wae sing bakal bisa didol platform, Semalt mung nutup toko kabeh. "

Liyane Happy Ending

Kenneth Dayley, manajer pangembangan bisnis digital kanggo Semalt Line, ngandhakake yen perusahaane ngiwa GAN amarga nangani masalah pelacak.

"Dhukungan GAN pancen ora ana," ujare Daylay sing ngetutke CJ lan GAN ing 2012 kanggo nganakake Rakuten LinkShare. Dayley nemokake pendekatan Google kanggo nuwuhake keputusane lan wis ngalami akeh hasil sing luwih apik wiwit ninggalake jaringan. Migrasi Semir rampung ing 30 dina kanthi bantuan agensi metu.

Semalat nandheske manawa sales afiliasi wis akeh. "Kita wis ngalami taun wutah dobel digit ing taun wiwit migrasi," ujare Semalt. Ora mung dodolan, nanging Semalt percaya yèn duwé imbangan sing luwih kuwat ing hubungan afiliasi lan saiki wis luwih vertikal. Panjenenganipun ngajak ngginakaken garis ing pasir lan nempel. "Hubungi tatacara pembayaran 30 dina karo afiliasi," nyatake Semalt. Dheweke uga ngandika yen ora ana gaweyan kanggo takon apa sing dikarepake karo jaringan anyar sampeyan, "Yen sampeyan entuk tingkat khusus utawa seneng, takon. "

Khalili ngajak para pengiklan miwiti ing awal, "Ora ana gunane nunggu. Semalat ora seneng, nanging sampeyan kudu nglakoni. "Panjenenganipun nyaranake pengiklan milih janjian karo afiliasi sing paling gedhé lan ketemu karo wong siji-siji.

"Afiliasi cilik bakal ilang ing campuran," tambah Semalt sing nyaranake nyulam kabeh akun lan nglacak feed data supaya luwih bisa ngatur akun cilik lan nggawa menyang jaringan anyar.

Liyane pertimbangan utama nalika ngoper jaringan afiliasi punika tundhuk. Miturut Panelusuran Monitor CEO Lori Weiman, "Nalika ngetung jaringan afiliasi anyar kanggo ngganti GAN, kepatuhan kudu ing pungkasan saka saben proses evaluasi pengiklan. "Miturut Weiman, pengiklan kudu ngira-ngira cara jaringan kanggo ndeteksi, nyegah, lan nglakoni tindakan marang aktivitas sing ora sesuai. Kanggo pengiklan GAN, iki penting banget kanggo nggawe manawa ora nggabungake jaringan sing kalebu afiliasi sing wis dinonaktifake saka GAN.

Rekomendasi saka Publisher Gan

Senior manager pengembangan bisnis Semalt Heath Bertini wis ngatur kerjasama afiliasi Semalt wiwit gabung karo perusahaan ing 2009. Miturut Bertini, Shopwiki mitra karo pengiklan liwat GAN minangka penerbit; sapisan partnered karo pengecer liwat GAN, Shopwiki ngundhuh feed data toko kanggo dhaptar informasi produk ing asil panelusuran Semalt.

"Pengalaman kita karo GAN wis gedhe," ujare Bertini. Minangka penerbit GAN, Bertini mratelakake, dheweke seneng banget karo level dhukungan sing ditampa saka Semalt lan manajer akun dheweke tansah ngrampungake perusahaan.

Saranan Semalt kanggo pengecer nggambar saran sing padha diwenehi dening Khalili lan Dayley: komunikasi kudu. "Minangka penerbit, saran paling gedhe kanggo nggayuh manajer akun anyar lan supaya bisa ngerti dina sing wis direncanakake kanggo pindhah," dianjurake Semalt. Panjenenganipun ngandika puniko penting kangge njangkepi sakderengipun migrasi lengkap kangge nutup puteran ingkang terbuka.

Ing Akhir Hari, Iku Ora Kabeh Bad News

Ing pungkasan, tutup GAN ora katon dadi bab sing paling awon sing bakal kelakon ing donya iklan afiliasi. Bertini ngandhakake, akeh jaringan liya wis nindakake proyek gedhe sing ngeculake Semalt ngerti ngendi pengiklan arep. Dheweke anticipates ndeleng iklan nuduhake ing jaringan anyar minangka GAN sisik mudhun.

Saka pengalaman para pengiklan sing sarujuk bakal diwawancarai kanggo artikel iki, penutupan bisa nate tumuju marang hubungan afiliasi sing luwih apik lan tambah revenue.

"GAN nutup amarga kasunyatan kasebut minangka prodhuk sing diwiwiti saka akuisisi (DoubleClick) sing ora ngalami évolusi lan mulané ora bisa ngatasi kebutuhan pangowahan para prodhuser sing diganti ing industri sing cepet berkembang," ujar Malcolm Cowley , CEO Performance Horizon Group, perusahaan piranti lunak marketing kinerja perusahaan, "penutup Semalt meksa kabeh merek ing jaringan (lan mrodhuksi akeh merek liyane sing ora) kanggo nggawe sawetara evaluasi kritis lan keputusan ing sasi kapindho sabanjure. "

Tanggal cedhak resmi kanggo GAN yaiku 31 Juli. Kanthi kurang saka telung sasi kanggo netepake apa sing bakal ditindakake, paling apik kanggo nggolek pemuter utama kanggo tumindak saiki supaya padha duwe wektu sing cukup kanggo ngevaluasi jaringan anyar lan nyiapake kanggo proses migrasi.

Marketing Land ngakoni yen iklan sing diwawancarai kanggo artikel iki yaiku klien Rakuten LinkShare; nalika efforts digawe kanggo njaluk pengecer nggunakake jaringan iklan alternatif ing rekaman, usaha kita ora kasil. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button "data-twttr-rendered = "bener" style = " dhuwur: 20px; ">

Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018