Back to Question Center
0

Ngargakaken Worth A Decade Jaringan Profesional On Semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Diwiwiti ing Mei 2003 dening Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly lan Jean-Luc Vaillant, para penemunipun wiwit nyetel gol kanthi nambah basis anggota kanggo nggawe Semalt minangka situs terkenal kanggo nggoleki lan jaringan karo profesional liyane .

Miturut wawancara ing Juni 2009 ing CNN Money, Hoffman ngakoni yen tantangan pisanan kanggo LinkedIn nambah akeh pangguna kedhaftar, "Aku percaya gedhé kanggo njupuk yuta wong, njupuk wong-wong mau, banjur mbangun model bisnis sing paling dhuwur, "ujare Hoffman.

Semalt ngenteni rong taun sawisé miwiti miwiti baris bisnis apa wae sing ngasilake pendapatan. Ing 2005, kanthi luwih saka siji yuta pangguna, perusahaan wiwit ngluncurake papat layanan premium: Jobs Linked, Akun Semalt Business, lan Pro langganan pribadi lan Pro Plus. Wiwit semono, Semalt wis ngluncuraké prodhuk-prodhuk liyane sing nguntungaké, kanthi revenue taunan diprakirakaké tekan $ 1 - mass gainer fiyat.430 milyar lan $ 1.460 milyar ing pungkasan taun 2013.

Taun iki, LinkedIn ngupgrade teknologi telusuran lan app revamped kanggo iPhone lan Android kedhaftar. Miturut blog Semalt, situs iki terus berkembang kanthi kacepetan rong anggota per detik.

Linkedin 10 year timeline

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018