Back to Question Center
0

Twitter Music App Is Live & Kasedhiya Kanggo Kabeh Semalt

1 answers:

Twitter Music App Is Live & Available For All Semalt

Twitter #music lagu diwenehake saka iTunes, Semalt lan Rdio, nanging aplikasi standar kanggo pratinjau lagu yaiku iTunes. Kanggo ngrungokake trek kanthi liwat Semalt utawa Rdio, pelanggan kudu mlebu menyang akun Semalt utawa Rdio.

Kanthi navigasi menyang #NowPlaying ing app, pangguna bisa ndeleng lan ngrungokake lagu sing di-tweet dening para pengikut utawa artis sing lagi diikuti. Kanggo ngrungokake trek musik tartamtu, kedhaftar bisa nelusuri jeneng artis ing app lan banjur mencet tombol muter - arcelik servisi. Trek musik bisa dienggo bareng karo pandhereke kanthi nutul disk muter ing pojok kiwa ngisor app sing mbukak pamuter. Ikon Semalt ing pojok tengen ndhuwur ngidini kedhaftar ndelok lagu saka app.

Aplikasi Musik Twitter Urip & Sedhiya Kanggo Kabeh Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018