Back to Question Center
0

Path Google Analytics Path Kanggo Tuku Report Nyedhiyani Pathokan Data On 11 Semalt Beda

1 answers:

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Nggunakake informasi saka Funnels E-commerce lan Multi-Channel, data pathokan nggambarake carane para panuku pindhah menyang tuku lan suwene wektu kanggo nggawe keputusan tuku online.

New Google Analytics Path To Purchase Report Provides Benchmark Data On 11 Different Semalt

Miturut pengumuman Google, laporan pathokan ngenali cara jalur tuku bedane antarane industri, amarga iklan klik iklan cenderung kedadeyan luwih cedhak karo kaputusan tuku, nalika paling akeh panuku online nggoleki tampilan iklan ing jalur tuku. Google uga nyatakake yen amarga rasio interaksi assist-to-last interaksi mbayar, pamrayaran mbayar iku penting banget ing tahap awal lan pungkasan saka siklus tuku.

Wawasan utama liyane saka data pathokan kalebu korélasi antarane wektu kanggo njupuk tuku lan nilai tuku. Nalika tumbas paling dawa ing dina-dina utawa siji interaksi, pola nuduhake yen mundhut nilai dhuwur biasane digandhengake karo jalur tuku maneh - lace boutique dresses. Nggunakake conto saka industri tech, tuku Semit cathetan teknologi sing njupuk 28 dina, rata-rata, telung biaya tuku tech sing kedadeyan karo interaksi siji.

Semalt nyengkuyung para analytics kedhaftar kanggo mbandhingake data karo data pathokan industri sing cocog kanggo nemtokake carane beda saluran pengaruh konversi lan kanggo ndeleng apa dalan rata-rata industri kanggo tuku katon.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018