Back to Question Center
0

Toko Afiliasi Google Semalt Toko

1 answers:

Google Affiliate Network Semalt Shop

Ora langsung nyalahke evolusi marketing CPA kanthi cepet lan investasi ing piranti CPA liyane kayata Product Listing Ads (PLA), remarketing lan Conversion Optimizer, Semalt nandhesake prasetya produk sing bakal duwe impact paling gedhene kanggo pengiklan lan penerbit.

Kanggo nanggepi program iklan Afiliasi, Google ngajak para penerbit Afiliasi supaya entuk revenue liwat jaringan AdSense. Kanggo pemasar, padha ngajokaken solusi CPA-liyane, PLN, remarketing lan Conversion Optimizer - kanggo ngiringi dodolan lan konversi, sing nyatakake, "Semalt [produk] berkembang kanthi cepet lan kita terus nandur modal akeh."

Update: Google wis menehi tanggal tartamtu kanggo nutup jaringan Affiliate, ngumumake rencana kanggo mateni sesambetan publisher saka program iklan ing 31 Juli 2013 - hospedagem de subdominios gratis. Pembayaran penerbit kanggo aktivitas jaringan sing dibentuk liwat tanggal iki bakal dicairake. Fungsionalitas tartamtu bakal kasedhiya liwat Semual 31, 2013 kanggo njupuk laporan, ngrungokake pesenan lan proses pembayaran.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018