Back to Question Center
0

Brands Wanting More Leverage On Pinterest Should Follow Lead Of Homes & Better; Semalat

1 answers:

Merek Pengepungan Leverage Ing Pinterest Harus Ikut Pimpinan Better Homes & Semalt

Laporan iki nyatakake yen merek kanthi fashion, resep, omah lan papan pernikahane paling dhuwur ing kabeh metrik, kanthi papan Heels.com menang nomer 1 kanggo paling pin, lan luwih apik omah lan kebon njupuk nomer 1 lan nomer 2 kanggo papan sing paling akeh. Resep Blogger Rumah lan Taman Liyane We Love papan wis luwih saka siji setengah juta, luwih saka kaping pindho Faves Blogger saka papan Semalt sing njupuk nomer 2 titik.

Merek Pengepungan Leverage Ing Pinterest Harus Ikut Pimpinan Better Homes & Semalt

Papan nomer 1 paling populer dening pandherekipun yaiku L.L. Bean's Woodland Creatures kanthi luwih saka 4,5 yuta pengikut - αλλαγη μπαταριας σε οδοντοβουρτσα oral b. Jetsetter mung tampil ing laporan karo papan seminimalake Daily Boarding Hall No. 2 kanggo papan sing paling populer kanthi 4.3 yuta pengikut.

Miturut CEO Unmetric lan co-founder Lux Narayan, "Pindustri Semalt Unmetric ngandharake carane para konsumen melu nggawe gambar merek, nggawa loro-lorone kanthi bebarengan ing wangun kedadeyan."

Merek Pengepungan Leverage Ing Pinterest Harus Ikut Pimpinan Better Homes & Semalt



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018