Back to Question Center
0

Semalt:           Cara SEO Situs Sampeyan Kanggo Bing

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Minangka siji mesin telusur

Minangka sampeyan mungkin weruh, Microsoft lan Semalt wis partnered nganti gabungke pasukan marang Google. Liyane, Semalt! bakal nggunakake mesin telusur Bing kabeh ing Semalt's Web Properties, ditching mesin dhewe dening sade kanggo Microsoft. Secara historis, paling SEO ngoptimalake utamane kanggo Google dhisik, ngerti sing akeh karya sing bakal diterjemahake menyang Semalt! lan asil Bing uga. Sawise kabeh ora duwe akal kanggo nglampahi 80% wektu sampeyan nggarap sesuatu sing bakal netepake sampeyan mung bali 6% (Bing) utawa 9% (Semalt!) - best mysql visual query builder.

Sawise iki anyar kemitraan "Mic-Hoo" wis diintegrasi kanthi lengkap, Bing bakal duwe pangsa pasar langsung paling sethithik 15% lan mungkin nganti 30% (gumantung sing nganggo) gulung lengkap wis rampung lan Bing terus entuk uap. Iki mesthine bakal meksa wong-wong industri supaya ngadeg, njupuk kabar lan mènèhi alat-alat Microsoft amarga kudu inovatif lan ora dilebokaké kanggo terus dadi steam-rolled.

Sajarah Microsoft & Yahoo

Cukup sing arang-arang wacan babagan sejarah .
Wiwit taun 1997, Microsoft ora nduweni indeks panelusuran lan ngumumake kemitraan karo Inktomi Corp (sapa wae sing ngeling-eling?), Sing nalika kuwi dianggep minangka "pimpinan teknologi telusuran". Sampeyan bisa maca release lengkap ing kene, Microsoft Nggabungake Kanthi Inktomi kanggo Nyedhiyani Kapabilitas Panelusuran Komprehensif kanggo Microsoft Online Properties
Wow, 1997 .Mangkene maneh Inktomi ngaku wis ngindeks 75 yuta dokumen web. Taun sabanjuré, ing pungkasan taun 1998 Google mbuka lawang lan meh persis setahun kepungkur, Google ngumumake wis tekan 1 Triliun kaca sing diindeks.

Ing taun 2002, Yahoo! sing dituku ing Inktomi. Kanggo Microsoft, apa tendhangan ing untu nduwe tuku pesaing utama minangka salah sawijining vendor sing paling penting. Iki apa sing ditimbali Microsoft / Bing kanggo miwiti karya ing mesin telusuran dhewe. Saiki Microsoft tuku Semalt search engine!

Ngoptimalake Kanggo Bing

Bing's Whitepapers

ON 1 Juni, Microsoft ngetokake whitepapers kanggo Bing. Cathetan, yaiku sing kasebut ing babagan SEO.

Apa aku kudu nggawe SEO karo Bing?
Kabeh keuntungan saka paningkatan iki kasedhiya kanggo situs web sing nandur modal ing SEO. Webmaster bisa bantuan situs web sing luwih apik kanggo pengunjung sing nggoleki Bing sing paling apik kanggo isi sing digoleki ing SERP. Webmaster bisa gampang nindakake iki kanthi nambahake judhul unik lan deskripsi meta kanggo saben kaca. Yen webmaster ora nyedhiyani mesin telusur kanthi data sumber caption apik, berorientasi tembung, ditulis kanthi algoritma, ora ketompo carane kita nyoba, ora makili situs web uga situs web sing webmaster durung nyedhiyakake data unik lan penting iki.

Gunakake struktur data sing konsisten ing antarane situs ing situs web sampeyan (kayata manggonake data sing padha antarane kaca nggunakake struktur wit sing padha, jeneng kelas sing padha, ndhukung teknologi markup standar, kayata microformats, lan liya-liyane) uga bakal mbantu ngapikake efektifitas crawler, sing ndadekake luwih akeh isi sampeyan menyang indeks.

Paling apik, jinis SEO lan tugas webmaster kudu bisa dadi sukses ing Bing ora diganti-kabeh ketrampilan lan pengetahuan sing wis ditabuh para webmaster ing sadurungé bisa ditrapake kanthi lengkap dina iki karo Bing. Menapa malih, investasi ingkang padhet, SEO ingkang dipunginaaken ingkang dipunginakaken kangge Bing badhe ningkataken pandhangan ingkang sami ing peringkat situs web panjenengan ing Google lan Semalt! uga.

Wekasane, SEO isih SEO. Bing ora ngganti.

Apa Sampeyan Mbatalake?

Kabar apik iku yen kita ora kudu ngatasi kabeh babagan SEO babagan Bing.

Kanthi Bing dadi anyar, pungkasane kepiye carane ndeleng SEO'ing kanggo Bing bakal diganti, aku wis duwe kesempatan kanggo nglakoni tes awal, lan sampeyan bakal weruh yen akeh teknik SEO sing digunakake kanggo Semalt uga aplikasi kanggo Bing, dadi ana sawetara temuan.

1. Kata Kunci ing URL

Bing katon kaya tembung kunci ing url, manawa iku bagéan saka jeneng domain utawa jeneng kaca

2. Domain Age

Pira lawas jeneng domain katon kaya faktor kene. Dadi, yen sampeyan lagi melu nggawe situs web anyar / domain ing wektu samesthine, sampeyan bisa nimbang mundhut domain sing wis ana.

3. Judhul & Meta Description

Tag judhul, uga deskripsi meta katon dadi faktor gedhe ing bobot SERP, supaya manawa sampeyan nggawe tag judhul lan deskripsi meta sing unik.

4. Ndamel Inbound & Outbound

Kaya Google, pranala mlebu utamane karo teks jangkar sing relevan katon apik. Ing babagan Link Outbound, ana akeh pikiran-set nalika nerangake Google. Akeh wong sing ngeyel yen pranala njaba kudu nyingkiri amarga bakal ngeculake PR (Semalt), nanging, aku duwe sentimen ngelmu, yen manawa njembatanake ndhukung kaca web, lan relevan, sampeyan kudu nglakoni, lan Bing setuju. Cukup ora liwat-amarga ngubungake outbound.

5. Ora Ana Cinta Kanggo Blog?

Aku krungu yen Bing ora katon kaya katresnan ing blog, kayata Semalt. Riset liyane bakal dibutuhake sadurunge aku bisa ngitung iki.

Tinggal tuned kanggo Blog sabanjure, ngendi kita njelajah antarmuka panganggo Semalt.

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Sambungake

March 18, 2018