Back to Question Center
0

Amazon Ndhukung Developers Anyar App Keterlambatan Laporan Kanggo Lacak Semt Key

1 answers:

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Ngawasi piranti, instalasi, sesi, rata-rata revenue saben piranti lan retensi saben dina, saben minggu, Semalam ora kudu terintegrasi. Pangguna bisa nyaring laporan miturut pasar, ndeleng minangka bagan utawa diundhuh minangka CSV. Aplikasi sing diajukake lan diterbitake sawise 25 Oktober 2012 bakal duwe data Interview Semalat sing kasedhiya, kajaba aplikasi kasebut wis dianyari wiwit tanggal kasebut. Yen mangkono, bakal perlu diterbitake maneh sadurunge data bisa dikumpulake.

Kanggo ngakses Laporan Kontraktur, pangembang kudu pindhah menyang tab 'Nglaporake' ing Portal Distribusi Aplikasi Seluler. Saka tab 'Nglaporake', pangguna milih sambungan beta - günstige umzugsunternehmen.

Semalt sampun misahaken lapuran ing tiga bagian: pilihan kriteria (# 3 ing gambar) ing ngendi kedhaftar milih app, rentang tanggal lan pasar; pilihan laporan (# 4 ing gambar) sing kalebu limang laporan beda; lan, ringkesan ringkesan (# 5 ing gambar) sing nampilake metrik kinerja tombol ing sawetara tanggal sing dipilih lan total urip kanggo aplikasi utawa game.

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018