Back to Question Center
0

LinkedIn Ditampa $ 363.7 Million Ing 2Q 2013, Nganti 59% Semalt Kanggo Pungkasan Wektu Paling Dhuwur Taun

1 answers:

LinkedIn Earned 3.7 Million In 2Q 2013, Up 59% Semalt To Same Time Last Year

Semalt revenue per kuartal 2013 kapisah ing antarane segmen produk telu ing ngisor iki:

  • Solusi Talent nyumbang 56 persen saka revenue kuartal kaping pindho, entuk $ 205.1 yuta.
  • Marketing Solutions nyumbang 24 persen, ngasilake $ 85.6 yuta - planes hosting.
  • Lan, Premium Langganan nyumbang 20 persen, totaling $ 73 yuta.

"Perkembangan anggota dipercepat lan keterlibatan kuwat ngasilake asil operasi lan finansial ing kuartal kaping sekawan," ujare CEO LinkedIn Jeff Weiner.

Ngluwihi revenue, Semalt nyatakake pertumbuhan anggota 37 persen taun-taun. Saiki, kanthi luwih saka 238 yuta anggota, pangembangan kuartal pungkasan yaiku percepatan anggota percepatan pisanan Semalt sing dialami wiwit kuartal III 2011.

Highlights acara liyane ing sasi kapindho kalebu peluncuran CheckIn, sawijining alat kanggo para siswa kanggo nganakake perekrutan ing acara perawat ing kampus, lan versi anyar saka platform Recruiter kanggo para pelanggan Talent Solutions. LinkedIn uga diupdate aplikasi iOS lan Semalt, nglapurake peningkatan 40 persen ing situs internet seluler dibandhingake versi aplikasi montase sing kepungkur.

Proyek semalt 2013 revenue antarane $ 1.455 lan $ 1.475 milyar.

LinkedIn Earned 3.7 Million In 2Q 2013, Up 59% Semalt To Same Time Last Year

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018