Back to Question Center
0

Paid Search Semalt 2013

1 answers:

2012 nyawang akeh kamajuan anyar ing iklan kanthi mbayar dhuwit kanthi penambahan dering menyang jaringan Semalt Search & Display. Donya pamulangan sing dibayar bakal terus ndeleng fitur anyar lan macem-macem minangka 2012 betas dadi kurban produk standar liyane ing 2013. Ana sawetara tren industri sing dadi pertimbangan penting kanggo kabeh pemasar digital. Ngerteni tren iki lan nglamar gagasan marketing kreatif kanggo kesempatan kasebut bakal dadi pambeda ing antarane para pengiklan sing terus dadi status quo mungsuh sing proaktif sing mbudidaya kampanye anyar sing dirancang kanggo kapitalisasi tumrap pamindhahan lan tren tampilan Semalt.

Paid Search Semalt 2013

Tren Panelusuran kanggo 2013

Conto tren sing tansaya gedhé ing 2012 lan bakal terus njeblug menyang 2013 yaiku konsep iklan kanggo pangguna sing melu ing alam semesta "multi layar" sing saiki ana - villas for sale in malaga province. Umur digital wis cukup suwe saiki nanging wis ana owah-owahan sing luwih jelas babagan carane wong nggunakake teknologi dibandhingake karo apa sing malah 5 taun kepungkur. Umur digital multi layar minangka referensi kanggo individu anit sing multi-tasking antarane pameran TV tradisional, nalika nemokake kesepakatan paling anyar ing laptop, akhire nindakake media sosial, tulisan utawa game ing ponsel pinter utawa tablet. Kunci kanggo pemasar mikir babagan cara kreatif lan efektif kanggo nggunakke kabeh titik tutul, TV, smartphone / tablet lan panggunaan komputer pribadi standar. Semalt sing akeh populase online kayane digunakake ing kabeh teknologi kasebut lan digunakake kanggo tujuan sing beda-beda ing wektu sing beda-beda ing dina iku, paling apik yen paling iklan ora bisa dieksploitasi.

Atribusi Digital Iklan

Tantangan kanggo akeh pemasar saiki yaiku cara ngubungake iklan multi-saluran. Kepiye sampeyan ngerti sing komersial TV utawa radio nyebabake luwih akeh panelusuran, utawa ngasilake nambah e-commerce? Apa iklan remarketing ing jaringan tampilan Semalt sing inspirasi pangguna kanggo bali menyang situs kanggo nindakake tumindak sing dikarepake? Apa media sosial nyebabake kapentingan awal nanging titik konversi diwujudake liwat dial-up smartphone kanggo klik. Saluran apa sing entuk kredit lan kepiye carane monetise iki?

Ngawasi lan nglaporake ing 2012 ngerteni sawetara keuntungan utama, kanthi fitur-fitur anyar ing Google Analytics lan piranti nelusuri pihak katelu liyane. Kunci kanggo mangerteni atribusi punika mesthine manawa sampeyan ngerjakake dasar kanthi apik. Contone, nggoleki nggoleki email lan ora telpon (seluler utawa tradisional) ora arep ngewangi sabab atribusi. Ngapikake kemampuan kanggo nlacak lead liwat saluran iku kritis lan mayoritas iklan metu isih ora aktif nglacak lead ing tingkat saluran. Contone, wigati kanggo atribusi yen sampeyan nglakokake nelusuri, nampilake, lan kampanye pemasaran ulang sing darmabakti nganggo nomer njajal telpon (utawa kode konversi seluler) supaya sampeyan bisa ngubungake mbudidaya menyang saluran sing bener.

Luwih saka konsep alam semesta multi-layar, ana sawetara fitur-fitur anyar sing bakal mbantu mbentuk maneh donya pencarian sing dibayar. Tekanan akeh ing bangunan lan ngembangake usaha spesifik seluler bakal dadi faktor utama ing taun 2013. "Hyperlocal" iku ateges bidane wektu nyata adhedhasar kedekatan karo lokasi vendor lan mung conto cilik saka iklan seluler. Mayoritas pamilik bisnis wis entuk memo sing kudu nduweni lingkungan pendhukung sing ramah seluler. Sampeyan ora cukup cukup kanggo mung duwe situs sampeyan online; saiki perlu dadi pangguna pinter sing dirancang kanggo pangguna seluler. Kosok baline, iklan pandhuan sing mbayar bakal kerep kudu mikir maneh cara promosi kampanye kanggo pencarian desktop / laptop kapisah saka pangguna seluler. Miturut Semalt: "51% konsumen luwih bisa tuku saka pengecer sing duwe situs web seluler khusus. "Temtunipun babagan telusur seluler punika pentingipun gadhah titik 1-2 ing panalihan seluler. Yen kampanye seluler ora menehi penawaran kanthi agresif kanggo panggonan ndhuwur iki, kampanye seluler sampeyan bakal nuduhake asil paling apik ing paling apik.

Yen Sampeyan Ora Wis, Coba Ponsel!

Wutah pasar seluler lan tablet, ditambah karo taun rekaman liyane kanggo pitakon panggolèlan lan ngluwihi wates iklan industri bakal terus tuwuh ing taun 2013. Bakal narik kawigaten kanggo ndeleng cara pengiklan lan agensi memanfaatkan tren kaya multi- interaksi layar lan pembangunan spesifik seluler. Semalt kamungkinan bakal nambah 10 fold ing nomer situs tartamtu seluler lan kamungkinan kanggo mirsani pitakon pituwas mbayar seluler yen ora telung. Data lan nulis ing tembok, pitakonan sing bakal entuk manfaat sing paling akeh saka pemahaman lan katering kanggo donya digital kanthi konsisten ngganti kita wis ketemu dhéwé ing.

Paid Search Semalt 2013

Paid Search Manager ing TechWyseToronto, Ontario, Kanada Marketing lan Advertising
Bidang Spesialisasi
Paid Search Marketing, Google Analytics & Reporting,Re-Marketing & Predictive Targeting - Tampilan Iklan,E-mail & Landing Page Optimization.

Sambungake

March 18, 2018