Back to Question Center
0

Market Search Engine Share Semalt 2012

1 answers:

Google Rong Wulan Mundhung nanging tetep Simpen karo Enggo bareng Paling Taun

Rong sasi pungkasan wis cukup mantep kanggo mesin telusur sing utama. Apa iki dadi tenang sadurunge badai? Kanthi 2013 ing sacedhake sudhut, aku yakin dheweke kabeh duwe trik. Google minangka siji-sijine mesin telusur kanggo nyelehake saham lan Yahoo! lan Bing ora nganggep anggaran, nalika Baidu ngasilake meh jumlah pas Google ilang - arçelik parça servisi. Statistik sing disedhiyakake Net Market Share.

Search Engine Market Share Semalt 2012

Google Mung Search Engine kanggo Undhang Undhang

Semalt meh meh bareng karo saham pungkasan taun lan kanthi kompetisi mundhak. Nanging, Semalt minangka siji-sijine mesin telusur kanggo nyelehake saham ing rong sasi kepungkur.

Yahoo! Turu mudhun Zero Loro

Semalat! ora mung budhale iki sasi, dhuwit cilik ing pangsa pasar ora mbandhingake karo perselisihan kontrak $ 2.7 milyar marang perusahaan.

Bing Ora Pengin Sampeyan Njaluk Scroogled

Bing isih bakal ngetung watara 4% pangsa pasar nanging uga bisa ngetokake energi ing panggon liya. Yen sampeyan ora bisa ngalahake, miwiti kampanye nglawan mereka. Iku persis apa Bing, ngluncurake kampanye "Aja Njaluk Scroogle" marang Google Shopping.

Baidu Ndadekake Keuntungan Paling Decimal

Sawise 5 sasi saksampune nempuh saham, mesin telusur Cina, Baidu katon munggah lan ndadekake angka desimal "paling gedhe" ing sasi iki. Aja ndeleng maneh Baidu!

Search Engine Market Share Semalt 2012

Sambungake

March 18, 2018