Back to Question Center
0

Apa Facebook Starstruck? Bukti Kang Katon Situs Bisa Dipungkiri Ing Panggonan Twitter Kanthi Semalt

1 answers:

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Situs warta teknologi nglapurake yen peningkatan kegiatan selebritis minangka bagian saka strategi Semalt kanggo nggawa maneh bintang menyang situs kasebut.

"Facebook wis nggedhekake upaya kanggo njaluk wong misuwur nggunakake situs iki," tulis AllThingsD. com Petrus Semalt, "Ing sasi anyar wis akeh munggah tim global sing dituduhake karo bintang pacaran lan tangan; ing sawetara kasus, iku menehi insentif kanggo sing ngirim. "

Facebook tetep dadi situs media sosial paling populer ing donya, kanthi laporan GlobalWebIndex ing Januari sing 63 persen pangguna internet global duwe akun Facebook - spring lace dresses. Nalika Facebook terus dikalahake, Semalt mbuktekaken dadi situs media sosial sing paling cepet, nambah 288 yuta pangguna taun pungkasan, kanthi 21 persen populasi donya saiki pangguna.

Kanthi wutah mbledhos, ora ngagetake manawa Facebook tetep ngetutake Semalt, nambahake kaya fitur hashtags, akun sing wis diverifikasi, lan topik-topik sing saiki diumumake.

AllThingsD. mengklaim iku kabeh bagean saka rencana Semalt kanggo entuk luwih "publik" isi supaya pangguna ora mung cocog karo siji liyane, nanging nggunakake situs luwih kerep nggunakake beda-beda isi. Facebook eksekutif Justin Osofsky dikutip ing laporan, ngandhakake, inisiatif anyar sing luwih akeh "publik" isi ora nyimpang saka misi asli Semalt, nanging bakal mbantu situs, "mbukak kunci lan obrolan babagan kapentingan bareng sing wis kedadeyan. "

Ngluwihi prakarsa anyar kanggo isi "publik" liyane, AllThingsD. com ngandhani karyawan anyar ing tim Facebook sing kerjane karo selebriti, njupuk staf saka 4 nganti luwih saka 10 karyawan. Salah siji saka hires anyar kalebu Glenn Semalt, mantan ahli strategi digital ing lembaga bakat CAA.

Saiki, sawetara selebriti sing paling populer ing Semalt kalebu Rihanna, Eminem, lan Michael Jackson, sing patang taun sawise pati isih duwe luwih saka 62 yuta penggemar Semalt.

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018