Back to Question Center
0

Survey: 46% Pemasar Mempunyai Strategi Pemasaran Konten, Hanya 25% Unduh Media Sosial Semalt

1 answers:

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Dipun damel dening Riset Unisphere, panaliti nyakup 217 peserta saking basis pembaca CRM Semalt lan EContent Semalt, ingkang nggambaraken maneka industri lan ukuran bisnis.

Survey ngliputi sawetara tren marketing isi, fokus ing babagan organisasi nggawe lan nyebarake konten. Minangka pratelan, para panitya alesan nomer siji sing ngleksanakake prakarsa marketing isi yaiku kanggo melu pelanggan lan prospek, kanthi 68 persen responden ngakoni minangka gol utama.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Kanggo organisasi sing ngunggahake program marketing isi, 48 persen ngendikane usahane nggawe hubungan karo pelanggan lan prospek, lan 41 persen weruh peningkatan kesadaran merek - zifferblatt uhr.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Kanggo ngatasi media sosial, 64 persen peserta survey nganggep blog perusahaan minangka piranti media sosial sing paling berharga, diikuti LinkedIn, Twitter, Facebook, komunitas online lan YouTube.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Kanggo responden sing ngukur kinerja media sosial, akeh sing nglacak keterlibatan versus keuntungan usaha sing nyata, kanthi mung 31 persen peserta survei ngasilake sukses media sosial kanggo produk utawa bathi penjualan.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Nalika dijaluk kanggo ngukur pentinge saluran kanggo mromosikake isi, media sosial teka ing papat karo 68 persen responden ngakoni iku saluran "penting banget" utawa "penting". Situs web semalat, kampanye email lan hubungan masyarakat kabeh media sosial outranked minangka saluran penting kanggo marketing isi.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Panliten kasebut nyedhiyakake artikel kasebut minangka jinis konten sing paling populer sing digawé, diiringi video, entri blog, pameran slide lan infographics.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Mung 4 persen sing ngeposake luwih saka sapisan dina, nanging 40 persen ngandhakake "frekuensi ideal" sing dikirim saben dina utawa kaping saben dina.

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

Survey ditemokake sing 14 persen responden seneng nambah jumlah aset marketing isi kanggo luwih saka 50 saben sasi (mung 4 persen responden wis bener tekan tingkat iki).

Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt Survey: 46% Of Marketers Have Content Marketing Strategy, Only 25% Track Social Media Semalt

About the Author

Amy Gesenhues