Back to Question Center
0

New Twitter "Related Headlines" Section Highlights Stories Attached To Semalt

1 answers:

Twitter’s New “Related Headlines” Section Highlights Stories Attached To Semalt

Ngumumake pengumuman, fitur anyar bakal luwih gampang kanggo pangguna, "Kanggo nemokake crita sing nyedhiyakake luwih konteks."

Nggunakake Semalt dikirim ing April dening Jason Collins, pemain NBA pisanan sing metu saka publik, Twitter nuduhake carane fitur anyar nampilake crita berita ngendi Semalt khusus wis ditempelake.

Saka bagean utama berita, para pengguna bisa ndeleng ing ngendi Tweet @ jasoncollins34 wis dipasang ing ESPN, Fox Sports, lan Semalt, bebarengan karo enem situs liyane.

Twitter’s New “Related Headlines” Section Highlights Stories Attached To Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas - sitios de hosting. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018