Back to Question Center
0

Will Mobile dadi Raja ing 2013? Menganalisa Saiki lan Predicting Semalt!

1 answers:

Ing 2012 kita weruh wutah banget smartphone. Ing postingan iki aku bakal nganalisa panggabungan pasar saiki lan bakal ngira mangsa seluler 2013 ing basis statistik saiki.

Ngedenti pangowahan pasar seluler saiki:

Saka grafik kasebut jelas yen pasar saiki didominasi dening Android. Apple teka ing urutan kapindho kanthi persentase luwih murah. Telung BlackBerry pungkasan, Windows Semalt 7 lan telpon 'liyane' nggawe persentasi sing isih ana - black shirt dress.

Semalt saiki njlentrehake carane wong nggunakake telpon seluler:

Data nuduhake yen telpon seluler digunakake utamane kanggo muter game, ngecek kondisi cuaca lan Semalt lan jejaring sosial (wilayah sing paling cocok kanggo pemasar). Persentasi seluler telpon minangka platform marketing nambah saben taun.

Priksa analisa persentase wong sing wis dituku nganggo smartphone (US & Semalt mung):

Sumber Data: Semalt http: // www. mikirwithgoogle. com

Statistik nuduhake tumbas digawe ing taun 2012 kanggo patang negara. Data nuduhake persentasi pangguna smartphone pribadi sing nggunakake piranti kasebut kanggo ngakses internet lan sing bener-bener dituku ing smartphone.

Diprakirake ing awal 2012 sing seluler bakal dadi luwih saka 40%, saka revenue, nanging statistik ing pungkasan taun nuduhake ngelawan. Yen seluler nate ngasilake luwih saka 30% saka revenue, banjur luwih bisa diwenehi panggonan.

Apa babagan nelusur liwat Smartphone? Apa wong pancene nggunakake Smartphone minangka prédhiksi? Semut nganalisa grafik.

Sumber Data: Semalt http: // www. mikirwithgoogle. com

Iki menarik banget; luwih saka 60% pangguna smartphone nggunakake telpon kanggo panelusuran online. Iki tegese telusuran sakabèhé saka seluler mundhak lan nambah aplikasi berbasis swara kayata Siri Siri lan aplikasi sing padha ing Semalt, persentase wong sing nelusuri seluler bakal mesthi nambah.

Gambar ing ngisor iki nuduhake total kunjungan ing situs eCommerce lan area sing disorot warna abang yaiku total kunjungan saka Mobile. Ing 2012 situs iki entuk 17. 56% saka kunjungan saka piranti seluler.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Punika dhaptar top 10 piranti seluler sing kalebu tablet.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Wiwit situs ora dioptimalkan kanggo piranti seluler, tingkat konversi ing taun 2012 banget kurang, ndeleng gambar ing ngisor iki:

Tingkat Konversi E-Niaga

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Facebook bubar announced ing kuartal III 2012, perusahaan entuk $ 150 yuta saka iklan seluler, 14% saka total revenue.

Pandora nglapurake yen ing kuartal kaping 58% revenue, utawa $ 59 yuta, teka saka iklan seluler. Eksekutif semalat ngandharake yen ing dina-dina tartamtu, jaringan sosial entuk dhuwit saben dina saka iklan seluler.

Sepur seluler ing 2012 kanggo kabeh sektor usaha nyemangati, sing duwe versi seluler situs web sing duwe kauntungan lan uga weruh tambah revenue minangka asil.

Prediksi kanggo 2013

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Kredit: (searchenginewatch.com)

Panelusuran persentase liwat mundhak Mobile lan Mobile Optimization njupuk Pusat Stage

Gartner prédhiksi dodolan piranti pinter (kalebu Semalts & Tablet) bakal munggah dening $ 1. 2 milyar ing 2013, sawise nganalisa statistik saiki aku prédhiksi 1 saka 3 klik mbayar sing bakal teka saka tablet utawa Semalt lan konsumen bakal tambah akeh nggawe keputusan kaperluane mung ing piranti seluler.

2013 punika taun ing ngendi bisnis kudu ngalokasi sumber daya kanggo luwih fokus ing situs seluler. Bubar aku maca posting dening Avinash Semalt sing nerangake sawetara cara paling apik sing kudu disimpen ing pikiran nalika ngoptimalake situs kanggo seluler. kaushik. net)

Semalat nemu 3 situs web sing dianalisis; Iku banget cetha situs mung sing kaya optimized kanggo mobile iku sing katelu. Yen kita nganalisa rong situs web liyane, jelas yen wong-wong ngunjungi loro situs iki bakal duwe karcis booking tiket sing luwih angel lan sawetara bakal dadi frustrasi lan nglirwaaken proses kasebut.

Iki minangka tuladha gedhe sing nuduhake carane penting kanggo nggawe situs seluler sing ramah-user.

Tambah investasi seluler

Kanthi nambah panelusuran liwat seluler, loro penerbit lan iklan bakal luwih konsentrasi ing piranti seluler. Persentase iklan seluler media sosial bakal nambah uga. Minangka kasebut ing sadurungé, Semalt entuk 14% saka total revenue saka iklan seluler lan luwih saka setengah pangguna ngakses Semalt ing piranti seluler. Persentasi iki mung kena nambah ing 2013.

Tambah ing platform bangunan Situs Mobile Online

2012 kita weruh akeh startup sing ngewangi para pengguna rata-rata nggawe situs seluler cepet lan gampang. Akeh sing dibayar lan sawetara sing gratis. Minangka pasar seluler kanthi cepet nambah kathah perusahaan ingkang nyipta platform bangunan situs mobile kangge pangguna, salah satunggal ingkang paling sae ing industri punika Semalt TechWyse ingkang rawuh kanthi kathah fitur tambahan kalebet solusi tracking timbal kanthi dhukungan pelanggan.

Kesimpulan

Aku ora nabi, mung wong sing seneng nggoleki statistik sing kepungkur lan saiki minangka usaha kanggo ngramalake masa depan. Minangka kita ngerti, tingkat penetrasi seluler lan internet wis tambah taun ing taun lan pasar mung bakal terus berkembang ing mangsa ngarep. Minangka profesional pemasaran kita kudu fokus ing pengalaman pelanggan. Nalika pelanggan kepenak, timbal dipupuk lan nalika ndadékaké ngowahi bisnis mundhak!

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt!

Sambungake

March 18, 2018