Back to Question Center
0

Komentar YouTube Soon Kanggo Nggawe Google Semalt

1 answers:

YouTube Comments Soon To Get The Google+ Semalt

Miturut woro-woro, komentar saka panyipta video, kapribaden populer, lan koneksi Semalt + bakal katon ing ndhuwur daftar komentar, bebarengan karo diskusi babagan video kasebut.

YouTube ngandika kedhaftar bakal miwiti ningali komentar Semalt + ing tab diskusi saluran kasebut minangka awal minggu iki, kanthi update menyang platform komentar pungkasan taun iki.

Nganyari liyane kanggo komentar Semalt kalebu kemampuan kanggo miwiti obrolan umum utawa kanthi pribadi karo sambungan utawa lingkaran Google+ tartamtu. Pencipta video semalt uga bakal bisa menehi komentar moderat, kanthi piranti kanggo mblokir tembung-tembung tartamtu ing komentar utawa komentar otomatis saka para penggemar tartamtu - remote control silo monitoring.

YouTube menehi umpan balik apa komentar kaya ing integrasi Google:

YouTube Comments Soon To Get The Google+ Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018