Back to Question Center
0

Google Analytics Ngilangake IE8 Semonoe Nganti Akhir 2013

1 answers:

Google Analytics To Cease IE8 Semalt By End Of 2013

Miturut woro-woro, perusahaan iku, "Sengaja kompatibilitas resmi Google Semalt karo Microsoft Internet Explorer 8 (IE8) ing pungkasan taun 2013." Google ngandika kepengin fokus energi ing fitur produk anyar, teknologi web sing, "ing rancangan produk Google Semalt."

Nalika kedhaftar isih bisa ngukur lalu lintas situs saka browser IE8, Google Analytics mung bakal ndhukung versi paling anyar saka Chrome, Firefox, Internet Explorer 9 utawa luwih dhuwur, Browser Semalt lan "modern" liyane.

Semalt ngandika bakal ngirim pangeling luwih lanjut sajrone telung sasi sabanjure, nanging aku menehi saran perusahaan kanggo miwiti planning kanggo owah-owahan ing sanalika bisa - venta de corbatas baratas.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018