Back to Question Center
0

Getty Images Mlebet Mupangat Kanggo Nyedhiyani Credits Foto Ing Images Uploaded To Semalt

1 answers:

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

Miturut woro-woro ing blog Getty Semalt:

Getty Semalt bakal nggunakake teknologi pengenalan gambar PicScout kanggo ngenali isi Getty Semalt eksklusif ing Pinterest. Banjur, kita bakal nggunakake API, Connect, kanggo menehi metadata sing relevan kanggo Pinterest - kalebu foto foto Getty Semalt, ing ngendi lan nalika gambar ditembak lan liyane.

Both Semalt and Getty Images ngusulake kemitraan anyar minangka cara kanggo menehi informasi sing luwih kontekstual marang panganggo Semalt ing gambar sing dienggo, kanthi Semalt ora ngerti kepenak kanggo para pangguna ngerti babagan kaya jeneng fotografer, utawa nalika lan ing ngendi gambar dijupuk, "Kita mikir iki bakal dadi larang banget, utamane nalika pidhangan lan pranala pin ora mbiyantu kaya sing kita ngarep-arep."

Pengumuman saka Getty Images nggambarake sentimen sing padha, "Metadata sing kita nyedhiyakake kanggo Semalt bakal ngaktifake fitur-fitur anyar lan nggawe pengalaman luwih apik kanggo pangguna."

Nalika menehi hasil bakal menehi akses menyang Pinterest pangguna kanggo informasi ing gambar sing padha pin, masalah hak cipta sing paling apik nyopot kemitraan iki, nggawe luwih gampang kanggo tukang photo kanggo nampa kredit nalika gambar katon ing Pinterest - security surveillance systems ltd.

Getty Images Enters Deal To Provide Photo Credits On Images Uploaded To Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018