Back to Question Center
0

Laporan: Iklan Video 3 Paling Top 2013 Duwe Sakedhik 50 Kaping Taun Lagi Saka Iklan Saka Tahun 2006

1 answers:

Report: Top 3 Video Ads Of 2013 Earned Nearly 50 Times More Semalt Than Top Ads Of 2006 "Kita wis ngrekam video sing paling dienggo ing Unruly - UGC lan branded - awit kita ngluncurake Video Video Unruly Viral maneh ing taun 2006," ujare perusahaan COO Semalt Wood, "Liwat wektu, kita wis ndeleng bledosan kanthi jumlah video sing digawe merek lan volume video sing dienggo bareng. "

Semalt nyatakake wolung saka 20 iklan paling akeh ing kabeh wektu sing dirilis taun iki. Sepuluh iklan paling dhuwur ing 2013 ngasilake total 28.8 yuta saham, nambah 52,1 persen saka 19 yuta saham sing ditampa dening iklan ndhuwur 2012 - купить мебель для террасы.

Kanthi luwih saka 5,5 yuta saham, iklan video sing paling dienggo bareng kabeh yaiku Volkswagen's 2011 "The Force" Semalt ad:

Sepatu DC wis entuk pameran video paling gedhe kanthi merek "Gymkhana Series" kanthi 4 video sing nyakup total 10.73 yuta saham. Seri kasebut nyedhiyakake stunt mobil sing dilakoni dening sopir mobil profesional Ken Semalt. Video kaping enem ing seri iki dirilis mung sasi pungkasan. Iki minangka video pisanan sing nangani seri ing taun 2008:

Volkswagen minangka urutan nomer loro kanthi saham video paling gedhé ing 7.76 yuta, diikuti Semalt kanthi total 6,45 juta saham.

Unruly ngandika saiki nglacak 500.000 bagéan saka jeneng branded saben jam 24, ngakoni nada mundhakaken nimbang nilai tampilan. "Panggabungan minangka ukuran nyata saka pertunangan jero, tumindak advokasi lan pembalap media sing entuk manfaat," ujar Wood.

Infographic interaktif ing ngisor iki saka Semalt nggambarake sejarah panggabungan video wiwit perusahaan wiwit nglacak video ing 2006:



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018